HOCHEI: Dunărea a pierdut la limită al doilea meci de la Miercurea Ciuc

3

După ce în primul meci al dublei de la Miercurea Ciuc, cu Sport Club, Dunărea a pierdut 0-4, în al doilea joc de pe terenul harghitenilor, Dunărea a oferit o replică mult mai bună și a pierdut la limită 3-4 (1-1, 1-2, 1-1), jocul cu Sport Club Miercurea Ciuc.

Hocheiștii gălățeni au deschis scorul , în minutul 6, prin Nagy Istvan, din pasa lui Pal Zoltan. Avantajul gălățenilor s-a păstrat pe tabelă timp de zece minte, în minutul 16, SC Miercurea Ciuc a egalat prin Ervin Moldovan, acesta fiind și scorul primei părți. În repriza a doua SC Miercurea Ciuc a marcat de două ori, prin Ziga Kuzman (în superioritatea numerică) și Alexander Dyadyusko, și s-a desprins la două goluri diferență. Dunărea a revenit și a redus din diferență cu 16 secunde înainte de finalul treimii secunde prin golul marcat de Antti Ojanen, din pasa lui Szocs Szabolcs. În minutul 6 al ultimei reprize Sport Club a speculat un nou moment de superioritate și s-a desprins la 4-2. Scorul final al jocului de la Miercurea Ciuc a fost stabilit de Sergey Chernenko din pasa lui Antti Ojanen, cu 9 minute înainte de final.  
Dacă în jocul de ieri raportul șuturilor a fost net favorabil ciucanilor, astăzi raportul a fost favorabil echipei gălățene, 40-29. În toate cele 60 de minute ale jocului de azi în poartă la Dunărea a fost Lucian Hangan. 

Dunărea:

Lucian Hangan, Viorel Radu-portari;

Bogdan Neagoș, Attila Goga, Juraj Durlech, Roman Shcherbatiuk, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași;

Anton Cristian Popa, Alexandru Cristian Munteanu, Sergey Chernenko, Levente Lorincz, Szabolcs Szocs, Vitali Donika, Antti Ojanen, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți;

Vasili Bobrovnikov, Marius Trandafir-antrenori.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal