HOCHEI: Gladiatorii s-au impus și în al doilea meci de la Suceava

7
La câteva ore distanță de victoria 8-1 (4-0, 2-0, 2-1), din primul meci al dublei de la Suceava, juniorii sub 16 ani Dunărea ”Gladiators” Galați s-au impus și în al doilea meci din dubla de la Suceava cu cei de la CSM. Gălățenii s-au impus 15-3 (1-1, 8-2, 6-0). 
Cel mai bun jucător de la Dunărea a fost Marian Gabriel Coman cu 5 puncte, 4 goluri și o pasă decisivă. Ceilalți marcatori de la Dunărea au fost: Remus Gheorghe 5 puncte (5 pase ), Adrian Lefterache 4 puncte, 3 goluri și o pasă decisivă; Denis Diaconu 4 puncte, 3 goluri și o pasă decisivă; Eduard Caranfil 3 puncte, un gol și două pase decisive; Alexandru Olenici 2 puncte, un gol și o pasă decisivă; Rober Rusu 2 puncte, 2 pase decisive; Victor Florea un gol; Eduard Smiz un gol; Marian Buholteanu un gol; Alexandru Andrișoi o pasă decisivă.  

Dunărea: Ionuț Cristian Andrișoi și Andrei Gabriel Giurgea-portari;

Marian Buholteanu, Alexandru Adrian Olenici, Eduard Raul Caranfil, Denis Petre Diaconu-fundași;

Remus Gheorghe, Dragoș Alexandru Petrică, Victor Florea, Marian Gabriel Coman, Eduard Smiz, Florin Claudiu Mladin, Robert Andei Rusu, Adrian Alexandru Lefterache, Edward Andrei Bosna, Andrei Ghetau-atacanți;

Cristi Munteanu-antrenor.  

În clasamentul la zi din CN U 16, Dunărea ocupă locul  trei cu 29 de puncte din 16 jocuri. În ultima etapă dublă din sezonul regulat al campionatului, Dunărea va juca la Galați, 5-6 martie, cu cei de la Corona Brașov. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal