HOCHEI: Victorie pentru spectatori!

4
După o serie de jocuri cu rezultate negative, hocheiștii de la Dunărea s-au revanșat în fața propriilor spectatori, pentru parcursul mai slab din ultima perioadă, printr-o victorie categorică 7-1 cu cei de la Progym Gheorgheni. Meciul cu harghitenii a fost total la discreția gălățenilor, Progym nu a reușit să pună prea multe probleme iar când au ajuns la poarta gazdelor s-au lovit de un portar în mare formă, Lucian Hangan.     
Prima parte s-a încheiat 2-0. Dunărea a deschis scorul rapid, minutul 5 prin Adrian Irimia, din pasa lui Roman Shcherbatyuk și Konstantin Ryabenko, iar avantajul a fost dublat peste zece minute prin golul lui Sergey Chernenko ajutat de Levente Lroincz și Dimitry NImenko. În repriza secundă Dunărea s-a impus 4-0. Levente Lorincz a marcat de două ori în treimea secundă, Pal Zoltan și Alexandru Cristian Munteanu au fost ceilalți doi marcatori din treimea secundă. Ultima treime s-a încheiat la egalitate 1-1. Dunărea a condus ostilitățile chiar dacă antrenorii gălățeni au rulat întregul lot avut la dispoziție în jocul de azi. Pal Zoltan a marcat pentru 7-0 în debutul ultiemi reprize, iar harghitenii au marcat golul de onoare cu două minute înainte de final. 
Dunărea: Lucian Hangan, Radu Viorel-portari; 
Linia a I-a: Konstantin Ryabenko, Roman Shcherbatyuk, Sergey Chernenko, Dimitry Nimenko, Levente Lorincz; 
Linia a II-a: Attila Goga ”A”, Nagy Istvan ”A”, Pal Zoltan, Mircea Necula, Vitali Donika-căpitan; 
Linia a III-a: Alexandru Ionuț Munteanu, Daniel Lucian Oprea, Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu, Bogdan Neagoș, Anton Cristian Popa.   
Antrenori: Vasili Bobrovnikov, Marius Trandafir. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal