FOTBAL: Avântul Vânători a câștigat primul derby al returului din Liga a IV-a

2
La finalul săptămânii trecute primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, s-a reluat cu meciurile din etapa a 16-a, prima din retur. derby-ul etapei s-a disputat la Vânători între cele echipele de pe locurile trei, Unirea Braniștea, și patru, Avântul Vânători. Derby-ul a fost câștigat de gazde care s-au impus cu 1-0. Cele două echipe din fruntea clasamentului, Fulgerul Smulți și Avântul Valea Mărului, au continuat duelul de la distanță pentru prima poziție a clasamentului. Liderul la zi, Fulgerul Smulți, a învins cu 9-3 pe teren propriu Luceafărul petrolul Schela, iar Avântul Valea Mărului a câștigat 6-0 meciul de la Avântul Drăgănești. 
Celelalte rezultate ale etapei: Quantum Club Galați-CSȘ Tecuci 4-1, Viitorul Costache Negri-Bujorii Târgu Bujor 6-3, echipa din Târgu Bujor a revenit în Liga a IV-a după ce s-a retras în timpul turului, Juventus Toflea-Muncitorul Ghidigeni 1-2, Victoria Independența-Gloria Ivești 3-6. Meciul Șoimii Fundeni-Zimbrul Slobozia Conachi a fost amânat. 
După ce s-au disputat 16 etape din actualul sezon al Ligii a IV-a Fulgerul Smulți este pe primul loc cu 42 de puncte, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi Avântul Valea Mărului. Podiumul este completat de Unirea Braniștea cu 35 de puncte și Avântul vânători cu 34 de puncte. 
În etapa a XVII-a sunt programate meciurile: 
Luceafărul Petrolul Schela-Quantum Club Galați  
CSȘ Tecuci-Avântul Drăgănești 
Avântul Valea Mărului-Viitorul Costache Negri
Bujorii Târgu Bujor-Șoimii Fundeni 
Zimbrul Slobozia Conachi-Avântul Vânători
Unirea Braniștea-Juventus Toflea
Muncitorul Ghidigeni-Victoria Independența
Gloria Ivești-Fulgerul Smulți. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal