FOTBAL: Fulgerul Smulți și Avântul Valea Mărului continuă victoriile din Liga a IV-a

3
În prima ligă județeană de fotbal, Liga a IV-a, s-au disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a 18-a. Cele două echipe care conduc Liga a IV-a gălățeană au obținut noi victorii. La Galați, pe stadionul ”Siderurgistul”, liderul Fulgerul Smulți a învins 4-1 Quantum Club Galați, iar cealaltă echipă care se află în fruntea clasamentului, Avântul Valea Mărului a câștigat 3-0, la masa verde jocul cu Șoimii Fundeni. Meciul de la Fundeni a fost întrerupt în minutul 37, după ce arbitrii au sesizat nereguli la jucătorii din Fundeni. 
Celelalte rezultate au fost: Avântul Drăgănești-Luceafărul Petrolul Schela 4-1, Viitorul Costache Negri-CS Școlar Tecuci 6-0, Avântul Vânători-Bujorii Târgu Bujor 6-2, Juventus Toflea-Zimbrul Slobozia Conachi 0-5, Victoria Independența-Unirea Braniștea 0-4, Gloria Ivești-Muncitorul Ghidigeni 1-2. 
Fulgerul Snulți și Avântul Valea Mărului conduc în Liga a IV-a ambele cu câte 48 de puncte în 18 jocuri.Podiumul este completat de Unirea Braniștea cu 41 de puncte și Avântul Vânători cu 38 de puncte. 
În etapa a 19-a sunt programate jocurile. 
Quantum Club Galați-Avântul Drăgănești
Luceafărul Petrolul Schela-Viitorul Costache Negri 
CS Școlar Tecuci-Șoimii Fundeni 
Avântul Valea Mărului-Avântul Vânători
Bujorii Târgu Bujor-Juventus Toflea 
Zimbrul Slobozia Conachi-Victoria Independența 
Unirea Braniștea-Gloria Ivești
Fulgerul Smulți-Muncitorul Ghidigeni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal