HOCHEI: A doua victorie la Miercurea Ciuc. Dunărea conduce 2-0 SC Miercurea Ciuc în finală!

3

În al doilea meci de la Miercurea Ciuc, din finala Ligii Naționale de Hochei, Dunărea a câștigat 6-5 (1-0, 3-2, 2-3) jocul cu Sport Club Miercurea Ciuc, asta după ce gălățenii au câștigat și primul meci al seriei cu 4-1.

La fel ca în jocul de ieri Robert Krajci, din pasa lui Juraj Durkech și  Lorincz Levente, a deschis scorul în minutul 7, acesta fiind și sorul primei părți, (1-0 pentru Dunărea). 
La un minut de la revenirea pe gheață, în partea secundă, gazdele au egalat prin Molnar Zsombor din pasa lui Papp Szaboolcs, însă Dunărea a revenit în avantaj rapid, la aproape două minute de la egalare, prin golul marcat de Szocs Szabolcs din pasa lui Antti Ojanen. Sport club Miercurea Ciuc a egalat la doi în minutul 7 al părții secunde după ce Erik Bednar a fructificat un moment de superioritate numerică al ciucanilor. Nici egalitatea la 2 nu a rezistat prea mult pe tabelă, în minutul 9 al treimii de mijloc Dunărea s-a desprins la 3-2 prin golul marcat, în superioritate numerică, de fundașul Konstantin Ryabenko, din pasa slovacilor Juraj Durkech și Robert Krajci. Avantajul campionilor a fost dublat în minutul 11 al reprizei secunde de un alt fundaș Juraj Durkech.       
În ultima repriză Dunărea s-a desprins la 5-2 prin reușita lui Robert Krajci, în chiar debutul treimii. Ciucanii au dat ceva semne de revenire și au marcat pentru 5-3 prin Alexander Dyadyusko. La jumătatea reprizei a treia Vitali Donika a refăcut avantajul de trei goluri 6-3, însă finalul le-a aparținut gazdelor care au marcat de două ori până la 6-5, ambele goluri prin Aleksei Alecseev. 

Dunărea: 


Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;

Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Lorincz Levente, Szocs Szabolcs, Vitali Donika, Antti Ojanen, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți;
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal