HOCHEI: Dunărea a pierdut al doilea meci din seria cu ”lupii”. De la 3-1 la 3-6!

6
După primele două jocuri din semifinala Dunărea-Corona Brașov, cele două echipe se află la egalitate 1-1. În al doilea meci al seriei Dunărea a pierdut, la Galați, 3-6 (2-1, 1-2, 0-3), jocul cu ”lupii”, după ce gălățenii au condus cu 3-1!
La fel ca în primul meci al seriei Dunărea a început mai bine și a marcat prima la cinci minute de la începutul jocului. Slovacul Robert Krajci, intrat în locul lui Vitali Donika, a deschis scorul după ce a fost servit în apropierea porții de Attila Goga. Dunărea nu a stat prea mult în avantaj, în minutul 8, în încercarea de a degaja pucul din propria treime unul dintre apărătorii gălățeni trimite în trimit o pasă de gol lui Martyas Biro care a egalat la 1. Golul prin care Dunărea a făcut 2-1 a fost puțin aticpic. Atacantul Sergey Chernenko, aflat undeva în margine, a trimis pucul la întâlnire în fața porții unde era plasat fundașul Konstantin Ryabenko care a și marcat. În momentul marcării golului cele două echipe evoluau în patru jucători după ce Robert Krajci și Ievgeni Pisarenko au fost eliminați pentru durități excesive. 
În partea secundă Dunărea s-a desprins la 3-1 prin golul lui Dimitri Nimenko. Scăpat pe contraatac atacantul ucrainean a trimis sub bara porții lui Toke Zoltan. După marcarea golului de 3-1 Dunărea a trecut cu bine peste un moment de inferioritate numerică, Levente Lorincz a fost trimis pe banca de pedepse. Finalul părții secunde le-a aparținut brașovenilor care în decurs de șapte minute au egalat la 3, chiar dacă în acest interval Dunărea a avut un moment de superioritate numerică concretizat prin câteva șuturi mai periculoase ale lui Sergey Chernenko sau Antti Ojanen. 
La 30 de secunde de la reluarea reprizei a treia Corona Brașov a trecut pentru prima oară în acest joc în avantaj. Ultima treime a jocului le-a aparținut în integralitate brașovenilor care s-au impus cu 3-0, deși Dunăre a avut mai multe oportunități de a marca, Pal a trimis pe lângă poartă, Cernenkoo, Ojanen în portar. 
Dunărea a jucat și astăzi cu două linii de fundași: Konstantin Ryabenko-Nagy Istvan, căpitan astăzi, și Attila Goga-Botond Flinta, și trei linii de atacanți: Dimitri Nimenko-Sergey Chernenko-Alexandru Cristian Munteanu; Antti Ojanen-Szocs Szabolcs-Lorincz Levente; Hildebrand Szabolcs-Pal Zoltan-Robert Krajci. Nu au fost utilizați astăzi portarul Lucian Hangan, fundașul Alexandru Ionuț Munteanu și atacantul Adrian Irimia.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal