HOCHEI: Înfrângere în prelungiri cu SC Miercurea Ciuc

19
Cu echipa puțin schimbată față de jocul de ieri, Konstantin Ryabenko a intrat în locul lui Roman Shcherbatyiuk în defensivă, iar Sergey Chernenko și Dimitri Nimenko în ofensivă în locul lui Vitali Donika și Antti Ojanen, hocheiștii de la Dunărea au pierdut, 2-3, în prelungiri, ultimul meci din sezonul regulat al LNH, cu cei de la Sport Club Miercurea Ciuc.    
După prima repriză SC Miercurea Ciuc a intrat în avantaj 2-1. Ciucanii au deschis scorul în minutul 7, după mai multe momente de echilibru ale jocului. La șapte minute de la deschiderea scorului Dunărea egalat prin Pal Zoltan, din pasa lui Robert Krajci și Alexandru Cristian Munteanu. Echilibrul s-a menținut puțin peste un minut,  în minutul 15, fostul jucător de la Dunărea, Attila Tanko, pasator la primul gol, a marcat pentru 2-1. 
Chiar dacă s-a încheiat la egalitate 0-0 partea secundă a fost atractivă pentru spectatori. Dunărea a început mai bine a ratat mai multe ocazii de a marca prin Pal Zoltan, Dimitri Nimenko sau Sergey Chernenko. În partea secundă, pentru prima oară în această dublă confruntare, cele două echipe s-au încins puțin și au trecut la un joc mai dur. 
În partea a treia Dunărea a ieșit decisă să tranșeze soarta meciului, se instalează în treimea adversă însă fără rezultate pe tabelă. Ciucanii au ieșit pe contraatac de câteva ori, o dată au trimsi în bară după care s-au lovit de portarul gălățean Alexandru Popa. Egalarea a venit cu trei minute înainte de expirarea timpului regulamentar după o fază la care a contribuit tripleta ucraineană Nimenko-Ryabenko-Cernenko. Dimitri Nimenko, a interceptat pucul, a trimis la Konstantin Ryabenko, plasat la una din barele porții lui Onodi, ”Kostea” a pasat la cealaltă bară a porții unde se afla Sergey Chernenko care a înscris. Până la finalul primelor 60 de minute Alexandru Popa s-a mai remarcat cu o intervenție în fața atacanților harghiteni. Repriza suplimentară de prelungiri a durat doar 20 de secunde. La primul atac asupra porții gălățene Sport Club a marcat golul victoriei. 
Dunărea: 
Alexandru Bogdan Popa, Viorel Radu-portari;    
Linia a I-a: Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Sergey Chernenko (căpitan), Dimitri Nimenko, Levente Lorincz; 
Linia a II-a: Juraj Durkech, Attila Goga, Pal Zoltan, Alexandru Cristian Munteanu, Robert Krajci; 
Linia a III-a: Daniel Lucian Oprea, Alexandru ionuț Munteanu, Adrian Irimia, Anton Cristian Popa, Mircea Necula, Bogdan Neagoș. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal