HOCHEI: Înfrângere în superioritate numerică!!

23
Deși pozițiile din clasamentul LNH nu o impunea hocheiștii de la Dunărea și cei de la Sport Club Miercurea Ciuc au susținut vineri primul meci din dubla restantă de la începutul acestui an. A fost mai mult un meci de final de sezon, Dunărea a abordat jocul cu o formulă de echipă experimentală. Sport Club Miercurea Ciuc s-a impus 7-2 (3-0, 3-1, 1-1), patru dintre cele șapte goluri fiind marcate de harghiteni în inferioritate numerică! (cu un om mai puțin pe gheață!), toate patru marcate consecutiv, trei dintre ele de Alexander Dyadyusko. 
Prima parte s-a încheiat 0-3. Deși Dunărea a beneficiat de primul moment de superioritate numerică al jocului, cei care au deschis scorul au fost harghitenii, după ce au fructificat un moment de om în plus pe gheață. La 0-1 a început recitalul, în inferioritate numerică, al ciucanilor. Până la pauză au marcat de două ori cu un om în minus pe gheață, iar în partea secundă au mai punctat de două ori când Dunărea avea un om în plus pe gheață! Gălățenii au marcat primul gol al serii la scorul 0-6. Roman Shcherbatyuk a trimis la poartă de la distanță, iar Adrian Irimia a împins pucul în poartă.   
Doar în ultima treime, când diferența pe tabelă era destul de mare, cele două echipe au încheiat la egalitate 1-1. După ce Viorel Radu a apărat un șut de penalitate, fostul internațional a intrat în locul lui Alexandru Popa în partea secundă, Dunărea a redus din diferență prin Alexandru Cristian Munteanu, după o fază creată de el. 
Dunărea: 
Alexandru Popa, Viorel Radu-portari; 
Linia a I-a: Juraj Durkech, Attila Goga, Vitali Donika, Antti Ojanen, Robert Krajci; 
Linia a II-a: Nagy Istvan, Roman Shcherbatyuk, Pal Zoltan, Lorincz Levente, Alexandru Cristian Munteanu; 
Linia a III-a: Alexandru Ionuț Munteanu, Daniel Lucian Oprea, Adrian Irimia, Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Mircea Necula. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal