HOCHEI: La cinci minute de titlu! Dunărea conduce Sport Club 3-2 în finală!

6
Dacă în meciul patru al finalei, de la Galați, Dunărea a fost la 10 minute de titlu, la Miercurea Ciuc, în meciul cinci al finalei Ligii Naționale de Hochei, gălățenii au fost mult mai aproape, la cinci minute de a câștiga al doilea titlu consecutiv. În minutul 55 al meciului de la Miercurea Ciuc, pierdut de Dunărea 4-5 (0-1, 1-1, 3-3), când Dunărea conducea cu 4-3, Sport Club a egalat la 4. În același minut 15, la 20 de secunde distanță, SC Miercurea Ciuc a marcat și golul de 5-4 acesta fiind și scorul final.     
Prima parte s-a încheiat 1-0 pentru gazde. Sport Club a deschis scorul în minutul 12.10 prin Ervin Moldovan. Partea secundă s-a încheiat la egalitate 1-1. Dunărea a egalat la 1 prin Szocs Szabolocs, din pasa lui Antti Ojanen, în minutul 1.40 al treimii secunde, iar Sport Club a marcat pentru 2-1 prin Kiril Tambijevs, după ce harghitenii au fructificat un moment de superioritate numerică. Ultima repriză a fost începută în forță de Dunărea, gălățenii au marcat de trei ori consecutiv întorcând scorul de la 1-2 la 4-2. Dimitri Nimenko a egalat la 2, în secunda 42 a treimii, Szocs Szabolcs, din pasa lui Nagy Istvan, a dus Dunărea în avantaj 3-2, în minutul 3.51 al reprizei, iar Levente Lorincz, din pasa lui Juraj Durkech a dublat avantajul, 4-2, în minutul 6.49 al reprizei. De la 4-2 Sport Club a marcat de trei ori consecutiv și a prelungit suspansul în finală. 
Meciul șase al finalei este programat vineri, 1 aprilie, de la ora 18.30, la Galați. Dunărea conduce cu 3-2 la general Sport Club Miercurea Ciuc și m ai are nevoie de o victorie pentru a câștiga titlul.      

Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;

Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Alexandru Cristian Munteanu, Sergey Chernenko, Lorincz Levente, Szocs Szabolcs, Antti Ojanen, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal