HOCHEI: Victorie cu gol de aur la Brașov! Dunărea a preluat conducerea în seria cu ”lupii”

15

Cu câteva schimbări în lot față de jocurile de la Galați, Bogdan Alexandru Popa în poartă, Juraj Durkech și Roman Shcherbatyuk în liniile defensive și Mircea Necula, Anton Cristian Popa,  în liniile ofensive, hocheiștii de la Dunărea au câștigat meciul trei al seriei semifinale cu Corona Brașov. Gălățenii s-au impus cu 3-2 după ce s-a disputat o repriză suplimentară de prelungiri. 
La finalul timpului regulamentar cele două echipe se aflau la egalitate 2-2. Dunărea a deschis scorul în minutul 4.57 prin fundașul slovac Juraj Durkech, din pasa lui Adrian Irimia și Levente Lorincz. Gazdele au egalat rapid prin Arpad Mihaly, 1-1 fiind și scorul primei părți. La cinci minute de la reluarea jocului, în partea secundă, Corona Brașov a trecut în avantaj prin golul marcat de Tivadar Petres, însă Dunărea a egalat la două minute prin atacantul slovac Robert Krajci, din pasa lui Szabolcs Szocs și Nagy Istvan. În ultima treime nu s-a mai marcat, iar meciul a fost trimis în prelungiri. Repriza suplimentară de prelungiri nu a durat decât 2.14 minute, Szocs Szabolcs, din pasa lui Nagy Istvan, a marcat golul de 3-2, golul victoriei. 
După trei jocuri din serie Dunărea conduce cu 2-1 Corona Wolves Brașov. Vineri, 18 martie, de la ora 18.30, este programat meciul patru al seriei. În caz de victorie gălățeană Dunărea se va califica în finala LNH acolo unde s-a calificat deja Sport Club Miercurea Ciuc. Dacă vor câștiga ”lupii” se va juca și meciul cinci, decisiv, duminică, 20 martie, de la ora 18.30, la Galați.   

Dunărea:

Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari; 

Juraj Durkech, Botond Flinta, Roman Shcherbatyuk, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași; 

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Sergey Chernenko, Levente Lorincz, Szocs Szabolcs, Dimitri Nimenko, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal