HOCHEI: Victorie în debutul finalei. Dunărea conduce 1-0 SC Miercurea Ciuc în finală!

7

Hocheiștii de la Dunărea au început seria din finala Ligii Naționale de Hochei cu o victorie. În primul meci, din primele două programate la Miercurea Ciuc, Dunărea s-a impus cu 4-1 chiar pe gheața Patinoarului ”Vakar Lajos”, din Miercurea Ciuc.  

Robert Krajci, din pasa lui Juraj Durkech și Szocs Szabolcs, a deschis scorul în minutul 5.30 al jocului, acesta fiind și scorul la prima pauză. În partea secundă Dunărea s-a desprins la 2-0 prin golul marcat de Pal Zoltan, din pasa lui Szocs Szabolcs și Robert Krajci, în minutul 9.25. Sport Club Miercurea Ciuc a redus din handicap în minutul 15.48 al părții secunde prin Alexander Dyadyushko, după ce a fructificat un moment de superioritate numerică. Diferența de două goluri a fost refăcută de Dunărea cu 1.30 înainte de finalul reprizei secunde prin giolul marcat de Alexandru Cristian Munteanu, din pasa lui Botond Flinta și Hildebrand Szabolcs. În ultima treime a jocului Dunărea a mai marcat o dată, în minutul 2.15 al ultimei reprize prin Levente Lorincz din pasa lui Sergey Chernenko.  

Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;

Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Sergey Chernenko, Lorincz Levente, Szocs Szabolcs, Dimitri Nimenko, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți;

Pe foaia de joac a echipei din Miercurea Ciuc s-a regăsit și patru jucători care au câștigat titlul sezonul trecut împreună cu Dunărea. Portarul Onodi Otto, fundașul Papp Szabolcs și atacanții Ede Mihaly și Biro Tamas.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal