HOCHEI: Victorie și calificare. Dunărea va juca în finala LNH pentru al doilea sezon consecutiv

5

Meciul patru al seriei din semifinale cu Corona Wolves Brașov a fost câștigat de Dunărea  5-1 (0-0, 3-1, 2-0), victorie prin care echipa gălățeană a obținut, pentru al doilea sezon consecutiv, calificarea în finala Ligii Naționale de Hochei.

După o primă repriză încheiată fără evenimente majore, doar o eliminare a lui Juraj Durkech peste care Dunărea a trecut cu bine, cele două echipe au dat drumul la goluri în partea secundă. Scorul a fost deschis în minutul 1.15 de gazde prin Fodor Csanad, după ce au fructificat o superioritate numerică. Avantajul gazdelor a ținut puțin peste un minut, în minutul 3.35, Szocs Szabolcs, revenit de pe banca de pedepse, a egalat din pasa lui Nagy Istvan și Pal Zoltan, gol marcat de gălățeni după ce au fructificat un moment de superioritate numerică. În minutul 5.02 a ieșit la rampă căpitanul Vitali Donika, odihnit în precedentele două jocuri ale seriei, atacantul ucrainean a marcat  pentru 2-1, din pasa lui Szocs Szabolcs și Antti Ojanen, moment al jocului în care Dunărea evolua în superioritate numerică, după care a reușit desprinderea la 3-1, în minutul 8.47, gol reușit de Dunărea în inferioritate numerică! În ultima treime Dunărea a mai marcat de două ori. Robert Krajci, din pasa lui Antti Ojanen, a dus scorul la 4-1, în minutul 11 al părții secunde, iar tabela a fost închisă de Vitali Donika, din pasa lui Juraj Durkech, cu două minute înainte de finalul jocului.    

Dunărea:

Bogdan Alexandru Popa, Viorel Radu-portari;
Juraj Durkech, Botond Flinta, Konstantin Ryabenko, Nagy Istvan, Alexandru Ionuț Munteanu-fundași; 

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Levente Lorincz, Vitali Donika, Szocs Szabolcs, Antti Ojanen, Mircea Necula, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal