VOLEI: Arcada întâlnește VM Zalău și în semifinalele campionatului

2
La fel ca în semifinalele Cupei, echipa gălățeană de volei Arcada va juca în semifinalele campionatului, Divizia A1, cu cei de la Volei Municipal Zalău, vicecampioana României, locul doi la finalul sezonului regulat. Chiar dacă au pierdut jocul din ultima etapă a sezonului regulat, la Dej cu cei de la Unirea, gălățenii au încheiat faza a I-a din prima ligă masculină de volei pe locul trei, datorită înfrângerii 0-3 a celor de la Explorări Baia Mare de la Carnasebeș. 
Semifinala Volei Municipal Zalău-Arcada Galați se va disputa după sistemul cel mai bun din cinci jocuri. Seria va debuta cu două jocuri la Zalău, 26 și 27 martie, după care va continua cu cele două jocuri de la Galați, 2-3 martie, iar, dacă va fi cazul, meciul cinci, decisiv, este programat să se dispute la 6 aprilie, la Zalău, datorită clasării superioare a echipei din Sălaj în sezonul regulat. În cealaltă semifinală din Divizia A1, SCMU Craiova, câștigătoarea sezonului regulat, va juca cu Știința Explorări Baia Mare, locul patru la finalul primei părți a campionatului.
Cele două jocuri din sezonul regulat au fost câștigate de Arcada, ambele în prelungiri. La Zalău, Arcada s-a impus 3-2 (23-25, 21-25, 25-19, 25-21, 15-130, iar la Galați 3-2 (28-26, 23-25, 25-21, 23-25, 17-15). Duelul dintre Arcada și VM Zalău, din semifinalele Cupei este programat să se dispute pe teren neutru, la Piatra Neamț, sâmbătă, 9 aprilie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal