BASCHET: Phoenix a învins Dinamo, în ultimele secunde!

3

Așa cum îi stă bine unei finale, cea pentru stabilirea câștigătoarei Grupei B din LNBM s-a decis în ultimele secunde. Echipa masculină Phoenix a învins 93-90, pe sferturi 20-23, 25-28,24-21, 24-18,  în penultima etapă din sezonul regulat, Dinamo, în jocul considerat finala pentru primul loc în Grupa B, locurile 7-12. 

Învingătoarea s-a decis la ultima fază a jocului, în ultimele secunde. La scorul 90-90, Jay Threatt a recuperat balonul în propriul teren, a ieșit la atac, fentează un adversar de mai multe ori, după care aruncă la coș ”de afară”, de trei puncte, și înscrie! 
Cel mai bun marcator al jocului a fost Yaroslav Lemyk cu 27 de puncte. Ceilalți  marcatori de la Phoenix au fost: Jay Threatt 25p, Milos Pesic 19p, Stephen Sir 13p,  Iosif Pîrlog 5p, Taylor Rhode 2p, Dorde Tresac 2p. 
Victoria cu Dinamo este a 15-a din LNBM pentru Phoenix iar în clasamentul Grupei B echipa pregătită de Florin Nini conduce cu 46 de puncte, 14-16, victorii-înfrângeri, un punct mai jkult decât Dinamo, învinsa de azi.. În ultima etapă din sezonul regulat Phoenix va juca, tot pe teren propriu, miercuri, 6 aprilie, de la ora 19.30, cu cei de la Gaz Metan Mediaș, echipă retrogradată în Liga I, în timp ce Dinamo va întâlni Energia Rovinari, penultima din LNBM
Prin câștigarea Grupei B Phoenix va juca în faza următoare a Ligii Naționale cu echipa de pe locul doi din Grupa A, CSM CSU Oradea, după clasamentul la zi din LNBM.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal