FOTBAL: Avântul Valea Mărului a făcut scorul campionatului: 12-0 cu Victoria Independența

5
Cele două echipe din fruntea Ligii a IV-a Galați continuă să se dueleze de la distanță pentru primul loc. În etapa a 21-a, campioana, Avântul Valea Mărului, a realizat scorul campionatului prin victoria 12-0 de pe teren propriu cu Victoria Independența, în timp ce liderul, Fulgerul Smulți, a replicat cu o victoria 7-1, pe teren propriu, în fața celor de la Unirea Braniștea, echipa de pe locul patru. Etapa cu numărul 21 a fost bogată în goluri, echipa de pe locul trei, Avântul Vânători, a ținut pasul cu cele două din frunte și s-a impus 11-5, pe terenul sintetic al stadionului ”Dunărea”, în jocul cu Luceafărul Petrolul Schela. Celelalte rezultate din etapa a 21-a: CS Școlar Tecuci-Juventus Toflea 7-2, Bujorii Târgu Bujor-Gloria Ivești 0-3, Zimbrul Slobozia Conachi-Muncitorul Ghidigeni 3-4, Quantum Club Galați-Șoimii Fundeni 3-1.          
Fulgerul Smulți conduce în Liga a IV-a cu 57 de puncte, 18 victorii, 3 remize, fără înfrângere, la două puncte în fața celor de la Avântul Valea Mărului, 55 de puncte, 17 victorii, 4 remize, fără înfrângere. Avântul Vânători este pe trei cu 45 de puncte iar Unirea Braniștea ocupă locul patru cu 44 de puncte. 
În etapa a 22-a sunt programate jocurile: Juventus Toflea-Luceafărul Petrolul Schela, Victoria Independența-CSȘ Tecuci, Gloria Ivești-Avântul Valea Mărului, Muncitorul Ghidigeni-Bujorii Târgu Bujor, Unirea Braniștea-Zimbrul Slobozia Conachi, Șoimii Fundeni-Avântul Drăgănești, Avântul Vânători-Quantum Club Galați, Viitorul Costache Negri-Fulgerul Smulți.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal