FOTBAL: FC Universitatea a pierdut primul meci din 2016

9
Fără o serie de jucătoare importante: Georgiana Stratu, Elena Dragomir, Ioana Palade, Silvia Oană, Alina Mirică, Ionelia Dulgheru și Natalia Dudu, echipa feminină de fotbal FC Universitatea Galați a pierdut primul meci din acest an, după o serie de patru rezultate pozitive. În etapa a XIV-a din Liga I de fotbal, fetele pregătite de Gabriel Călinescu și Gabriel Caracas, au pierdut 2-4, la pauză 0-3, jocul de pe terenul celor de la Universitatea Alexandria, comuna Buzescu din județul Teleorman. Cele două goluri ale gălățencelor au fost marcate de  Andreea Surcica, în minutul 60, și Carmen Marcu, în minutul 77. 

FC Universitatea Roxana Pazargic-Alexandra Ivan, Viorica Vasile (căpitan), Eugenia Gherghisan, Valentina Ivan-Iulia Mihalea, Madalina Sfintes, Roxana Ioan,  Elena Ivan-Andreea Surcica, Carmen Marcu. Au mai jucat: Ciobotaru M., Ioan R
În clasamentul la zi din liga secundă feminină de fotbal, FC Universitatea Galați este locul șapte cu 14 puncte din 13 jocuri, patru victorii, două remize, șapte înfrângeri, la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile cinci și șase, Măgura Bacău și Viitorul Buzău. Pentru Universitatea urmează o etapă de pauză, din cauza retragerii celor de la Transilvania Brașov. Următorul meci echipa gălățeană îl va susține sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 11.00, pe stadionul ”Siderurgistul” cu  CSȘ Târgoviște.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal