FOTBAL: În etapa de Paște, Juventus Toflea a realizat scorul campionatului din Liga a IV-a

9
În Sâmbătă Mare echipele angrenate în Liga a IV-a Galați au susținut jocurile din etapa a 24-a. A fost o rundă bogată în goluri performera etapei fiind Juventus Toflea. Echipa de pe locul 12 a realizat scorul campionatului 13-1, cu cei de la Avântul Drăgănești. 
Cele două echipe din fruntea clasamentului au continuat parcursul fără greșeală. În derby-ul etapei liderul, Avântul Valea Mărului, a învins cu 2-1, la Braniștea, echipa de pe locul patru, Unirea Braniștea, după ce la pauză gazdele conduceau cu 1-0. Fulgerul Smulți a jucat în etapa a 24-a pe terenul celor de la Șoimii Fundeni. 
În celelalte meciuri ale etapei a 24-a s-au înregistrat rezultatele: Gloria Ivești-Luceafărul Petrolul Schela 7-0, Muncitorul Ghidigeni-CSȘ Tecuci 3-1, Zimbrul Slobozia Conachi-Bujorii Târgu Bujor 8-1, Avântul Vânători-Viitorul Costache Negri 3-0, Victoria Independența-Quantum Club Galați 1-5. 
Cu șase etape înainte de final Avântul Valea Mărului conduce Liga a IV-a cu 64 de puncte din 24 de jocuri, 20 de victorii, 4 remize, fără înfrângere, 95 goluri marcate-20 încasate. Fulgerul Smulți este pe locul doi cu același număr de puncte ca echipa din Valea Mărului, 64, golaveraj 94-24. Avântul Vânători este pe locul trei cu 52 de puncte iar Unirea Braniștea ocupă locul patru cu 40 de puncte. În subsol Șoimii Fundeni ocupă locul 15, penultimul, cu opt puncte, iar Bujorii Târgu Bujor este ultima cu 3 puncte. 
Etapa a 25-a programează jocurile: 
Luceafărul Petrolul Schela-Muncitorul Ghidigeni
CSȘ Tecuci-Unirea Braniștea 
Avântul Valea Mărului-Zimbrul Slobozia Conachi 
Fulgerul Smulți-Bujorii Târgu Bujor 
Quantum Club Galați-Gloria Ivești 
Avântul Drăgănești-Victoria Independența
Viitorul Costache Negri-Juventus Toflea
Șoimii Fundeni-Avântul Vânători.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal