FOTBAL: Schimbare de lider în Liga a IV-a. Avântul Valea Mărului preia șefia

3

În primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, s-au disputat la finalul săptămânii trecute meciurile din etapa a 22-a. Runda cu numărul 22 a adus modificări importante pentru partea superioară a clasamentului. Fulgerul Smulți, echipa care conducea înaintea etapei liga a remizat 3-3 la Costache Negri, cu Viitorul, și a pierdut primul loc. De remiza celor de la Smulți a profitat Avântul Valea Mărului. Campioana en-titre a câștigat cu 4-1 jocul de la Ivești cu Gloria și a  revenit pe primul loc.

Celelalte rezultate înregistrate în etapa a 22-a: Juventus Toflea-Luceafărul Petrolul Schela 6-2, Victoria Independența-CSȘ Tecuci 5-0, Muncitorul Ghidigeni-Bujorii Târgu Bujor 4-2, Unirea Braniștea-Zimbrul Slobozia Conachi 5-1, Șoimii Fundeni-Avântul Drăgănești 0-3, rezultat stabilit de Comisia de Disciplină, Avântul Vânători-Quantum Club Galați 1-1.   
Avântul Valea Mărului conduce în Liga a IV-a cu 58 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul doi Fulgerul Smulți, cele două echipe sunt departajate de golaveraj. Locul trei este ocupat de Unirea Braniștea cu 47 de puncte iar pe patru sunt cei de la Avântul Vânători cu 46 de puncte. 
În etapa a 23-a sunt programate jocurile: Luceafărul Petrolul Schela-Victoria Independența, CSȘ Tecuci-Victoria Independența, Avântul Valea Mărului-Muncitorul Ghidigeni, Bujorii Târgu Bujor-Unirea Braniștea, Fulgerul Smulți-Zimbrul Slobozia Conachi, Quantum Club Galați-Juventus Toflea, Avântul Drăgănești-Avântul Vânători, Viitorul Costache Negri-Șoimii Fundeni.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal