FUTSAL: David Asandei, despre play-off-ul cu Spicom: ”Ne dorim să ne calificăm după primele două meciuri”

4

Ocupanta locului patru la finalul sezonului regulat, United va juca în primul tur al play-off-ului cu Spicom Sfântu Gheorghe, echipa de pe locul cinci. Va fi cel de al patrulea duel din play-off între cele două echipe. Despre acest aspect a vorbit antrenorul de la United, David Asandei, la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM. ”Din 2011 ne întâlnim pentru a patra oară în play-off  cu Spicom Sfântu Gheorghe, pentru calificarea în semifinale. Acum ar fi rândul nostru să ne calificăm, mai ales că am avut o perioadă bună în retur în  care am avut rezultate foarte bune, ar trebui să depășim acest moment și să mergem mai departe. Ne dorim să ne calificăm după primele două meciuri, altfel va trebui să jucăm pe 3 și 4 mai la Galați meciurile doi și trei. Urmând ca apoi în decurs de trei-patru zile, dacă ne calificăm, să avem jocurile cu cei de la Informatic Timișoara, ei vor veni pe culoarul nostru în play-off”, a spus David Asandei.   
Primul duel în fazele superioare din Liga I a fost în semifinalele sezonului 2010-2011 iar gălățenii s-au calificat în finală după ce au câștigat meciurile de la Galați, 7-6 și 8-6, după ce primul meci, de la Sfântu Gheorghe a fost pierdut de United 5-4. Și în sezonul următor, 2011-2012, cele două echipe s-au întâlnit în semifinale iar United a pierdut ambele jocuri 9-12 și 4-6. Al treilea duel dintre United și Spicom din play-off a fost în turul I al sezonului 2013-2014, iar Spicom s-a calificat în semifinale după două victorii 9-5, 4-2.
În play-off meciurile se vor disputa după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Seria va debuta joi, 28 aprilie, cu jocul de la Sfântu Gheorghe, meciul urmând să fie transmis în direct de canalele Digi Sport. Apoi, seria se va muta la Galați. Meciul doi este programat pentru marți, 3 mai, iar meciul trei, decisiv, dacă va fi cazul, se va juca a doua zi miercuri, 4 mai. United are avantajul unui meci în plus pe teren propriu grație clasării superioare de la finalul sezonului regulat.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal