FUTSAL: United debutează cu victorie în play-off. Gălățenii sunt la un pas de semifinale

4
După cum pozițiile de la finalul sezonului regulat o arăta, duelul dintre Spicom Sfântu Gheorghe, locul 5, și United Galați, locul 4, din primul tur al play-off-ului Ligii I, va fi unul extrem de echilibrat. Așa a fost și în primul meci al seriei, disputat în Covasna, la Sfântu Gheorghe, chiar dacă la finalul celor 40 de minute regulamentare scorul final a fost 3-0 pentru United.
După o primă repriză încheiată la egalitate 0-0, cele două echipe au început să pună în real pericol buturile adverse în partea secundă. Gazdele au ratat prima mare ocazie a părții secunde după ce au trimsi mingea în bară. În replică Emanuel Moldoveanu, trimite la poartă din cinci metri, însă portarul Grigoraș a salvat. Scorul a fost deschis de United cu puțin peste 3 minute înainte de finalul timpului regulamentar. Emanuel Moldoveanu trimite la poartă, Andrei Apostol, recent intrat pe teren, aflat în careu cu spatele la poartă deviază, cu călcâiul, mingea în poartă. La 0-1 gazdele au scos portarul pentru a crea superioritate pe faza de atac, decizie speculată la maximum de United, gălățenii au marcat două goluri în ultimul minut. Prima dată, în minutul 19.11, portarul Wellington degajează la Burdujel iar internaționalul moldovean a marcat în poarta goala de undeva de la centrul terenului. Pentru 3-0 a marcat Plamen Stoikov, în minutul 19.27, aflat în propria suprafață de pedeapsă bulgarul a trimis balonul pe jos în poarta goală a adversarilor. 
Lotul avut la dispoziție de antrenorul David Asandei în jocul de la Sfântu Gheorghe: Ionuț Păduraru, Wellington Silva De Oliveira, Alexandru Tănăsilă-portari, Hendrius Da Silva, Constantin Burdujel, Viorel Cojoc, Emanuel Moldoveanu, Andrei Apostol, Octavian Cireș, Andrian Lașcu, Plamen Stoikov, Vasile Boubătrân, Ovidiu Tudose.   
United preia conducerea în seria cu Spicom Sfântu Gheorghe și mai are nevoie de o victorie pentru a se califica în semifinalele Ligii I. Meciul doi este programat pentru marți, 3 mai, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal