FUTSAL: United joacă cu Spicom Sfântu Gheorghe în primul tur de play-off

4
În Liga I de futsal s-au stabilit programul după care se vor disputa meciurile din turul inaugural al play-off-ului. La fel ca în precedentele sezoane echipa gălățeană United a încheiat sezonul regulat în ”careul de ași”, locul patru, și va juca în primul tur cu Spicom Sfântu Gheorghe, echipa de pe locul cinci de la finalul sezonului regulat. 
În play-off meciurile se vor disputa după sistemul cel mai bun din trei meciuri. Seria va debuta joi, 28 aprilie, cu jocul de la Sfântu Gheorghe, meciul urmând să fie transmis în direct de canalele Digi Sport. Apoi, seria se va muta la Galați. Meciul doi al seriei este programat pentru marți, 3 mai, iar meciul trei, decisiv, dacă va fi cazul, se va juca a doua zi miercuri, 4 mai. United are avantajul unui meci în plus pe teren propriu grație clasării superioare de la finalul sezonului regulat.  
United și Spicom Sfântul Gheorghe se vor întâlni pentru a patra oară în play-off. Primul duel în fazele superioare din Liga I a fost în semifinalele sezonului 2010-2011 iar gălățenii s-au calificat în finală după ce au câștigat meciurile de la Galați, 7-6 și 8-6, după ce primul meci, de la Sfântu Gheorghe a fost pierdut de United 5-4. Și în sezonul următor, 2011-2012, cele două echipe s-au întâlnit în semifinale iar United a pierdut ambele jocuri 9-12 și 4-6. Al treilea duel dintre United și Spicom din play-off a fost în turul I al sezonului 2013-2014, iar Spicom s-a calificat în semifinale după două victorii 9-5, 4-2.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal