FUTSAL: Victorie clară pentru United în ultima etapă din sezonul regulat

5
Chiar dacă situația din clasament nu o impunea, locul patru era asigurat de etape bune, United a încheiat sezonul regulat din Liga I cu o victorie clară 4-2, la pauză 2-1, cu cei de la Dunărea Călărași. 
United a început meciul bine, a ratat prima mare ocazie de a marca în primul minte de joc, fază la care echipa gălățeană a cerut și lovitură de pedeapsă în urma unui presupus henț al călărășenilor. Dunărea a marcat prima în minutul 4, prin Ionuț Movileanu. United a alergat după egalare iar la jumătatea primei părți Ovidiu Tudose a refăcut echilibrul pe tabelă. Imediat după egalare United cere pentru a doua oară în acest joc lovitură de pedeapsă, dar Emanuel Moldoveanu a fost sancționat cu cartonaș galben pentru simulare după un duel cu un adversar în suprafața de pedeapsă a oaspeților. Cu trei minute înainte de finalul primei părți United trece în avantaj Andrei Apostol a trimis excelent mingea în fața porții iar Emanuel Moldoveanu a marcat. 
În partea secundă United s-a desprins la 3-1, în minutul 24, printr-un gol marcat de Andrian Lașcu. De altfel, golul fostului jucător de la Dunărea Călărași, a fost prevestit reușita, cu câteva faze înainte de marcarea golului trei Lașcu a trimis mingea în bara transversală. Și la 3-1 United s-a menținut în atac și a marcat pentru 4-1 prin Ovidiu Tudose. La 1-4 antrenorul-jucător de la Dunărea Călărași, fostul jucător de la United Marian Șotîrcă, a decis să atace cu cinci jucător de câmp, însă fără efect pe tabelă pentru cele două echipe. Scorul final a fost stabilit cu trei secunde înainte de final Marian Plugaru a închis tabela la 4-2. 
Cu cele trei puncte acumulate cu Dunărea Călărași, United ajunge la 49 de puncte și așteaptă meciurile din play-off. În primul tur de play-off United va juca cu Spicom Sfântu Gheorghe. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal