VOLEI: Arcada a ratat calificarea în finala campionatului

6

Echipa gălățeană de volei Arcada a ratat calificarea în finala mare a Diviziei A1. Meciul decisiv de calificare în finala mare a fost pierdut de Arcada 2-3, în setul decisiv,  la Zalău, pe terenul vicecampionilor de la Volei Municipal.   
Arcada a început meciul mai bine și a câștigat primul set 25-22. Zalăul a revenit și a câștigat setul secund 25-23. Setul patru a fost câștigat de Arcada 25-22, iar gazdele au împins ”finala pentru finală” după ce au câștigat setul patru 25-15. Setul cinci, decisiv, a debutat cu mai multe momente de egalitate, 2-2, 4-4, dar cu Arcada la conducere. Gălățenii s-au desprins primii în setul decisiv 9-7, după evoluția foarte bună a lui Caio de Pra. Cele două echipe au continuat jocul cap la cap, 10-10, 11-11, după care a urmat lanțul de greșeli al gălățenilor. Caio de Pra a trimis afară, Ivan Marquez a servit direct în fileu,iar gazdele s-au desprins la 12-14, după care au închis seria la 13-15. 

Pentru Arcada urmează finala mică, pentru locurile 3-4. În finala pentru medaliile de bronz echipa gălățeană va juca cu cealaltă învinsă din semifinale Știința Explorări Baia Mare. Finala mică se va disputa după același sistem, cel mai bun din cinci jocuri. Primele două jocuri se vor juca la Galați, sâmbătă-duminică, 16-17 aprilie, apoi se vor juca două meciuri la Baia Mare, 23-24 aprilie, iar meciul decisiv se va juca la Galați, 27 aprilie.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal