FOTBAL: Avântul Valea Mărului s-a impus în derby și a preluat conducerea în Liga a IV-a

6

În Liga a IV-a Galați s-a disputat etapa a 27-a, etapă în care s-a jucat derby-ul campionatului dintre Fulgerul Smulți și Avântul Valea Mărului. Disputat pe ”Smulți Arena” derby-ul s- încheiat cu victoria oaspeților, 2-1, după ce la pauză Avântul conducea cu 1-0. Celelalte rezultate din etapa a 27-a:

CSȘ Tecuci-Bujorii Târgu Bujor 8-1 (3-0), Luceafărul Petrolul Schela-Zimbrul Slobozia Conachi 1-13 (1-4), Quantum Club Galați-Unirea Braniștea 0-1 (0-0),  Avântul Drăgănești-Muncitorul Ghidigeni 2-4 (2-0), Viitorul Costache Negri-Gloria Ivești 0-1 (0-1), Șoimii Fundeni-Victoria Independența 0-3, rezultat stabilit la masa verde, Avântul Vânători-Juventus Toflea 3-0, rezultat omologat de Comisa de Competiții.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului Avântul Valea Mărului a revenit pe primul loc în Liga a IV-a cu 73 de puncte din 27 de puncte, 23 de victorii, 4 remize, fără înfrângere. Învinsa din derby-ul campionatului Fulgerul Smulți este pe locul doi cu 70 de puncte, iar Avântul Vânători este pe trei cu 58 de puncte din 27 de jocuri. 

Etapa a 28-a programează jocurile:

Avântul Valea Mărului-CSȘ Tecuci
Bujorii Târgu Bujor-Luceafărul Petrolul Schela
Zimbrul Slobozia Conachi-Quantum Club Galați
Unirea Braniștea-Avântul Drăgănești
Muncitorul Ghidigeni-Viitorul Costache Negri
Gloria Ivești-Șoimii Fundeni,
Victoria Independența-Avântul Vânători
Juventus Toflea-Fulgerul Smulți.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal