FOTBAL: Avântul Valea Mărului, Fulgerul Smulți, Gloria Ivești și Viitorul Costache Negri s-au calificat în semifinalele Cupei

40
Cele opt echipe rămase în Cupa României-faza județeană, au susținut miercuri manșa retur din sferturile de finală. În cel mai echilibrat duel al fazei Viitorul Costache Negri a obținut calificarea în semifinale datorită numărului mai mare de goluri marcate în deplasare După victoria 3-2 de la Slobozia Conachi, cu Zimbrul, Viitorul a pierdut returul de pe teren propriu 1-2. 
În celelalte dueluri Fulgerul Smulți s-a calificat mai departe după victoria 4-2 de la Victoria Independența, (în tur 4-1), Gloria Ivești merge în semifinale după ce a câștigat cu 3-1 jocul de pe teren propriu cu Muncitorul Ghidigeni, după victoria 5-3 din tur de la Ghidigeni, iar deținătoarea trofeului, Avântul Valea Mărului a obținut calificarea în penultimul act al Cupei după victoria 7-2 de pe teren propriu cu Unirea Braniștea (în tur 4-2), în reeditarea finalei de sezonul trecut. 
După rezultatele din sferturi AJF Galați a stabilit și programul meciurilor din semifinale. Avântul Valea Mărului și Fulgerul Smulți, cele două echipa aflate în lupta pentru titlu în Liga a IV-a se vor duela în ”finala din semifinale”. Primul meci este programat miercuri, 1 iunie, de la ora 17.30, la Valea Mărului, manșa retur peste o săptămână la Smulți. În cealaltă semifinală Gloria Ivești va juca cu Viitorul Costache Negri.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal