FOTBAL: Etapa neprezentărilor în Liga a IV-a! Avântul Valea Mărului din nou campioană

4
foto: facebook.com/AJFGalați

Din cele opt meciuri programate în etapa a XXVIII-a din Liga a IV-a s-au disputat doar patru, jumătate! Pe lângă Gloria Ivești-Șoimii Fundeni, echipa din Fundeni s-a retras din campionat de etape bune, în alte trei jocuri rezultatele au fost stabilite la masa verde. Luceafărul Petrolul Schela nu s-a prezentat la jocul de la Târgu Bujor, cu Bujorii, și a pierdut 3-0, Muncitorul Ghidigeni a câștigat cu 3-0 după neprezentarea celor de la Viitorul Costache Negri, iar Juventus Toflea și-a trecut în cont o victorie contra viceliderului după absența de la joc a celor de la Fulgerul Smulți!!

În celelalte patru jocuri ale etapei, Avântul Valea Mărului (foto) a învins cu 4-2, pe teren propriu, CS Școlar Tecuci și și-a asigurat al doilea titlu consecutiv, Zimbrul Slobozia Conachi a învins cu 5-0 Quantum Club Galați, Unirea Braniștea a trecut cu 6-0 de Avântul Drăgănești, iar Victoria Independența a învins cu 5-1 Avântul Vânători.

Cu două etape înainte de final Avântul Valea Mărului conduce Liga a IV-a cu 76 de puncte, 24 de victorii, 4 remize, fără înfrângere, golaveraj 111-23, Fulgerul Smulți ocupă locul doi cu 70 de puncte, Unirea Braniștea este pe trei cu 59 de puncte , iar Avântul Vânători este pe patru cu 58 de puncte.

Etapa a XXIX-a, penultima, programează jocurile:

Fulgerul Smulți-CSȘ Tecuci
Luceafărul Petrolul Schela-Avântul Valea Mărului
Quantum Club Galați-Bujorii Târgu Bujor
Avântul Drăgănești-Zimbrul Slobozia Conachi
Viitorul Costache Negri-Unirea Braniștea
Avântul Vânători-Gloria Ivești
Juventus Toflea-Victoria Independența.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal