FUTSAL: La cinci minute de semifinale! Spicom egalează United în seria din sferturi

12
Echipa gălățeană de prima ligă United a fost la cinci minute de calificarea în semifinalele Ligi I. Meciul doi al seriei cu Spicom Sfântu Gheorghe, din sferturi, disputat în Sala Sporturilor ”Dunărea”, a fost pierdut de gălățeni 1-3 (1-0, 0-1, 0-1, 0-1) după ce s-au disputat două reprize de prelungiri. 
United a încheiat prima parte în avantaj 1-0. După o repriză dominată de echipa gălățeană United a deschis scorul cu 43 de secunde înainte de finalul reprizei prin Andrian Lașcu după o lovitură de penalitate. Până la deschiderea scorului United s-a aflat la cârma jocului și a ratat mai multe oportunități de a marca, cea mai importantă Andrian Lașcu a trimis în bara transversală a porții apărate de Andrei Grigoraș. de partea cealaltă Spicom și-a creat câteva ocazii de a marca dar Wellington a fost prompt în intervenții. 
În partea secundă Spicom a ieșit hotărâtă să restabilească egalitate, împing jocul în jumătatea gălățeană, iar după mai multe atacuri la poarta lui Wellington, cu 4.53 înainte de final egalează la 1 și trimit meciul în prelungiri. După egalare United putea închide jocul în timp regulamentar dacă ar fi fructificat ocaziile lui Andrei Apostol sau Ovidiu Tudose. 
Fiind joc de play-off important calificarea în semifinale meciul nu se putea încheia la egalitate astfel că s-au jucat două reprize suplimentare de prelungiri de câte cinci minute. În ambele cei de la Spicom au avut câte o reușită. În prima repriză de prelungiri Spicom a trecut în avantaj pentru prima oară în această serie cu 24 de secunde înainte de expirarea timpului regulamentar, asta după ce Lașcu și Burdujel au irosit ocazii importante de a marca. Scorul final, 1-3, a fost stabilit cu 1.29 înainte de finalul jocului în urma unui contraatac al celor de la Spicom. În finalul jocului United a scos portarul Andrei Apostol a preluat și sarcini defensive dar fără rezultate pe tabelă. 
United: Ionuț Păduraru, Wellington Silva De Oliveira, Alexandru Tănăsilă-portari, Daniel Iorga, Hendrius Da Silva, Constantin Burdujel, Viorel Cojoc (căpitan), Emanuel Moldoveanu, Andrei Apostol, Octavian Cireș, Andrian Lașcu, Plamen Stoikov, Vasile Boubătrân, Ovidiu Tudose. Antrenor: David Asandei. 
United și Spicom Sfântu Gheorghe se află la egalitate 1-1 în sferturile de finală din Liga I. Meciul trei, decisiv, de calificare în semifinale se va juca mâine, miercuri, 4 mai, de la ora 18.00, tot la Galați, Sala sporturilor ”Dunărea”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal