FUTSAL: La pas în semifinale. United a eliminat Spicom în sferturi!

6
După ce ieri a fost la cinci minute de calificarea în semifinale, echipa gălățeană de futsal United a obținut biletele pentru semifinale după ce a învins Spicom Sfântu Gheorghe cu 8-3, la pauză 3-1, în meciul trei, decisiv, al sferturilor. 
United a început în forță ”finala pentru semifinale” și a deschis scorul rapid în minutul trei prin Plamen Stoikov. Peste alte trei minute United a dublat avantajul prin intermediul unui autogol al oaspeților, care au deviat în poartă șutul lui Cireș. Golul de 3-0 a fost marcat de Octavian Cireș. Fostul internațional U 21 a preluat mingea din propriul teren a driblat tot ce a găsit în cale, inclusiv portarul Andrei Grigoraș, și a marcat. Pe lângă cele trei goluri marcat United a rata alte câteva ocazii de a marca, Andrei Apostol a irosit o dublă șansă de marca în prima parte a reprizei, iar Constantin Burdujel a trimis în bară aproape de finalul primei părți. Cu 5.46 înainte de final Spicom a redus din handicap, iar în finalul primei părți oaspeții puteau intra cu deficit de un gol la pauză, dar portarul Wellington a intervenit providențial, a scos un gol ca și făcut singur cu adversarul. 
După pauză deși aveau avantaj de două goluri pe tabelă tot United a ieșit decisă să tranșeze soarta calificării. Astfel, la două minute de la revenire bulgarul Plamen Stoikov înscrie din întoarcere aflat în careul advers. La 4-1 Spicom scoate portarul în speranța că vor reuși să împingă în prelungiri și jocul de azi. Însă nu a fost așa. După ce au redus din handicap la 4-2, cu un jucător în plus pe faza de atac cei dela Spicom, gălățenii au taxat în trei rânduri oaspeții și au marcat în poarta lăsată goală. Emanuel Moldoveanu a marcat pentru 5-2, imediat Andrei Apostol a făcut 6-2, ambele în minutul 13, iar Constantin Burdujel a înscris pentru 7-2 cu cinci minute înainte de final. Până la final Emanuel Moldoveanu a marcat pentru 8-2, iar tabela a fost închisă de oaspeți cu 1.28 înainte de final. 
United: Ionuț Păduraru, Wellington Silva De Oliveira, Alexandru Tănăsilă-portari, Daniel Iorga, Hendrius Da Silva, Constantin Burdujel, Viorel Cojoc (căpitan), Emanuel Moldoveanu, Andrei Apostol, Octavian Cireș, Andrian Lașcu, Plamen Stoikov, Vasile Boubătrân, Ovidiu Tudose. Antrenor: David Asandei. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal