FUTSAL: United atacă Cupa

20
După ratarea calificării în final campionatului, prima echipă a clubului United va susține luni, și eventual marți, meciurile de la turneul final al Cupei României. Luni, 23 mai, de la ora 17.00, în direct la Digi Sport 2, echipa pregătită de David Asandei va juca în semifinalele competiției KO cu cealaltă grupare moldavă de la turneul final la Cupei, CSMS Iași. 
Pentru clubul United va fi a doua confruntare cu CSMS Iași în actuala ediție a Cupei. În turul secund ieșenii au eliminat echipa secundă, United 2, după victoria 8-1 la Galați. Pentru a se califica la final four CSMS Iași a avut o misiune facilă. Pe lângă United 2 ieșenii au eliminat în sferturi o altă echipă de liga secundă Colțea Brașov.
În timp ce ieșenii au eliminat echipe de Liga a II-a, United a trecut în tururile anterioare de grupări din Liga I. În turul secund echipa gălățeană a eliminat Informatica Timișoara, una dintre cele două echipe ce își vor disputa titlul în Liga I, după victoria 3-2 de la Galați. După Timișoara, în sferturi United a eliminat Concordia Chiajna prin victoria 8-3 din Ilfov.  
Cele două pretendente la un loc în finala Cupei s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat, iar victoriile au fost împărțite. United a câștigat la Galați 4-1, iar CSMS s-a impus la Iași cu 7-5. În cealaltă semifinală se vor întâlni Autobergamo Deva, deținătoarea trofeului, și City us Târgu Mureș, echipele ce au jucat finala precedentei ediții a Cupei.  
United va juca pentru a patra oară în istorie în semifinalele Cupei. Precedenta prezență în ”careul de ași” al Cupei a fost în sezonul 2013-2014 când gălățenii au fost eliminați de City us Târgu Mureș după înfrângerea 4-6 de la Galați. În sezoanele 2010-2011 și 2011-2012 United a trecut de semifinale după ce a eliminat Dava Deva (3-0 și 8-2) și City us 2 Târgu Mureș (7-2 și 6-7).
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal