FUTSAL: United e în finala Cupei!

18
Prezentă pentru a patra oară în semifinalele Cupei echipa gălățeană de futsal United a obținut a treia calificare în finală. În prima semifinală din final-four-ul competiției KO, ce se disputpă în aceste zile la Deva, United a învins cu 7-3 CSMS Iași.

Trupa lui David Asandei și-a asigurat calificarea în ultimul act al Cupei încă din prima parte. După primele 20 de minute de joc United conducea cu 4-2, după o repriză spectaculoasă cu răsturnări de scor și goluri de generic. Andrei Apostol a deschis scorul când mai erau 15.17 minute din repriza inaugurală. Pe fondul dominării copioase a gălățenilor cei de la CSMS Iași au ieșit pe contraatac și au marcat de două ori consecutiv. Prima dată au egalat în minutul 9, după care au trecut la conducere în minutul 15. United au reacționat în stil de mare echipă și doar într-un minut a revenit la conducere. Gălățenii au egalat cu 3.58 înainte de finalul reprizei prin intermediul unui autogol, Andrei Apostol a trimis în careu o lovitură liberă iar ieșenii au marcat în propria poartă. 47 de secunde mai târziu Plamen Stoikov  readuce normalitatea pe tabela de marcaj a sălii din Deva și United revine în avantaj 3-2. Scorul primei părți a fost stabilit de Emanuel Moldoveanu cu 21 de secunde înainte de final, golul lui Moldoveanu fiind, probabil, cel mai frumos al sezonului. Adrian Lașcu a ridicat mingea peste un adversar, a trimis la Moldoveanu iar gălățeanul a marcat spectaculos pe spate. 
Partea secundă nu a oferit același spectacol ca prima. Având calificarea în finală asigurată United nu a mai riscat și-a așteptat adversarul în propria jumătate. Iașiul s-a apropiat la un gol 4-3, la trei minute de la reluare, însă Andrei Crăciun a refăcut avantajul de două goluri în minutul 11. Până la final United a mai marcat de două ori, Adrian Lașcu a marcat pentru 6-3, din lovitură de la zece metri, după ce ieșenii au acumulat numărul maximum de greșeli. Scorul final 7-3 a fost stabilit de Ovidiu Tudose cu 1.19 înainte de finalul jocului.
United: Wellington Silva, Ionuț Păduraru-Constantin Burdujel, Adrian Lașcu, Octavian Cireș, Plamen Stoikov, Andrei Crăciun, Andrei Apostol, Emanuel Moldoveanu, Viorel Cojoc, Hendrius Da Silva, Vasile Boubătrân, Daniel Iorga, Ovidiu Tudose. Antrenor: David Asandei.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal