FUTSAL: United a pierdut la limită finala Cupei

6

Nici din a treia încercare echipa gălățeană de futsal United nu a reușit să câștige Cupa României. În ultimul act al final four-ului de la Deva, United a cedat la limită 2-3 finala cu gazdele turneului Autobergamo Deva.   
Prima parte a fost echilibrată și s-a încheiat la egalitate 1-1. United a deschis scorul în minutul cinci prin Andrei Apostol. Gălățenii s-au aflat la conducere până aproape de finalul reprizei. Cu 1.28 înainte de finalul reprizei inaugurale gazdele au egalat.  Pe lângă golul lui Apostol, United a mai avut câteva ocazii de a marca dar șuturile lui  Lașcu sau Burdujel nu și-au atins ținta. De partea cealaltă și gazdele au pus în pericol poarta gălățeană dar Wellington Silva a fost la post.  
Până cu 4 minute înainte de finalul meciului partea secundă s-a disputat după același scenariu ca prima. Deva a trecut în avantaj 2-1 în minutul 26, United a egalat la 2 când mai erau 11.39 minute de jucat. La fel ca în semifinala cu Iașiul, Andrei Apostol a trimis în careu, Emanuel Moldoveanu a împins mingea în poartă. Echilibrul pe teren, și mai apoi pe tabelă, s-a rupt cu 4.24 înainte de finalul jocului. În urma unui fault Ovidiu Tudose primește al doilea cartonaș galben și este eliminat, iar Deva a beneficiat de un moment de superioritate numerică. Cu un om în minus United este fixată, ca la hochei, în propria jumătate, iar după aproape un minut Deva a marcat golul de 3-2. În finalul meciului United a scos portarul pentru a crea superioritate pe faza de atac, dar fără rezultat pe tabelă. 

United: Wellington Silva- Constantin Burdujel, Adrian Lașcu, Andrei Crăciun, Octavian Cireș; Viorel Cojoc, Emanuel Moldoveanu, Andrei Apostol, Ovidiu Tudose; Plamen Stoikov, Hendrius da Silva, Vasile Boubătrân, Daniel Iorga, Ionuț Păduraru, Alexandru Tănăsilă. Antrenor: David Asandei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal