VOLEI: Arcada întâlnește CSM București în prima etapă a Diviziei A1

2

Semifinalista ediției precedente a Diviziei A1, Arcada și-a aflat programul după care va evolua în ediția 2016-2017 a primei ligi masculine de volei. Echipa gălățeană va juca în prima etapă pe teren propriu cu cei de la CSM București. În prima deplasare din noua ediția a Diviziei A1, Arcada va juca la Caransebeș cu echipa locală AS Volei Club Caransebeș. Programul în tur al gălățenilor continuă astfel: etapa a III-a: Arcada-VCM Piatra Neamț, etapa a IV-a: Știința Bacău-Arcada; etapa a V-a: Arcada-Știința Explorări Baia Mare; etapa a VI-a: Volei Municipal Zalău-Arcada; etapa a VII-a: Arcada-Steaua București; etapa a VIII-a: Tricolorul LMV Ploiești-Arcada; etapa a IX-a: Arcada-SCMU Craiova; etapa a X-a: Arcada-Unirea Dej; etapa a XI-a: Universitatea Cluj-Napoca-Arcada.

Ediția 2016-2017 a Diviziei A1 se va disputa după un nou sistem. La finalul sezonului regulat echipele clasate pe locurile 1-6 vor juca între ele un mini-campionat, tur-retur, pentru stabilirea campioanei și participantelor în cupele europene, iar echipele de pe locurile 7-12 vor juca pentru stabilirea celor două echipe ce vor retrograda în Divizia A2.  Altfel, în sezonul viitor echipele pot folosi un număr nelimitat de jucători străini.

În Cupa României, cealaltă competiție internă la care Arcada va participa, gălățenii vor intra direct în turul doi. În sferturi, Arcada va juca cu învingătoarea dintre CSM București și Steaua București. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal