VOLEI: CSU Galați joacă la Craiova în prima etapă din Divizia A1

5
Federația Română de Volei a stabilit programul programul după care se vor desfășura cele două competiții din voleiul feminin românesc, Divizia A1 și Cupa României. În prima ligă fetele de la CSU Galați vor juca în prima etapă la Craiova cu Sport Club Municipal. Primul joc de acasă fetele de la CSU Galați îl vor juca cu cealaltă nou promovată Sport Club Municipal Pitești. În tur programul CSU Galați continuă astfel: etapa a III-a: Penicilina Iași-CSU Galați; etapa a IV-a: CSU Galați-Știința Bacău; etapa a V-a: CSU Medicina Târgu Mureș-CSU Galați; etapa a VI-a: Dinamo București-CSU Galați; etapa a VII-a: CSU Galați-CSM Târgoviște; etapa a VIII-a: CSM București-CSU Galați; etapa a IX-a: CSU Galați-Unic Piatra Neamț, etapa a X-a: Alba Blaj-CSU Galați, etapa a XI-a: CSU Galați-CSM Lugoj. 
În Cupa României nou promovata în Divizia A1 va juca cu Unic Piatra Neamț. Meciul se va juca într-o singură manșă la Galați. 
Ediția 2016-2017 a Diviziei A1 se va disputa după un nou sistem. La finalul sezonului regulat echipele clasate pe locurile 1-6 vor juca între ele un mini-campionat, tur-retur, pentru stabilirea campioanei și participantelor în cupele europene, iar echipele de pe locurile 7-12 vor juca pentru stabilirea celor două echipe ce vor retrograda în Divizia A2.  Altfel, în sezonul viitor echipele pot folosi un număr nelimitat de jucători străini. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal