BASCHET: Cupa 1 Iunie, o acțiune reușită

6
Clubul Sportiv Phoenix Galați și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret au organizat împreună Cupa 1 Iunie, pe terenul de baschet de la complexul sportiv Dunărea. Zeci de copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani s-au angrenat în jocurile pregătite de către antrenorii clubului Phoenix, Andrei Maxim, Gabriel Negoiță și Iuliana Adina Mihai. La final au fost premiați cu dulciuri și diplome din partea organizatorilor.

“Suntem încântați de cum a decurs activitatea, este extrem de benefică pentru copiii clubului nostru. Copiii au fost receptivi la toate indicațiile noastre, s-au bucurat de mișcare, de premii și de faptul că au petrecut timpul pe terenul de sport. De fapt, asta este foarte important, că am reușit să le oferim copiilor o bucurie de ziua lor. Este o acțiune care face parte dintr-o serie mai mare a celor organizate de către Phoenix. Le mulțumim partenerilor noștri de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret pentru sprijin și sperăm să se implice în continuare în acțiunile de acest gen”, a spus Andrei Maxim, unul dintre antrenorii implicați în organizarea evenimentului.

Altfel, pentru copiii clubului Phoenix se anunță a fi o vară plină de competiții, nu mai puțin de opt echipe au fost înscrise de către clubul gălățean în campionatele de minibaschet și babybaschet în acest an, ceea ce reprezintă cel mai mare număr de echipe angrenat în competiții de către un club de baschet din România!

Altfel, fotografii de la competiție se găsesc pe pagina oficială de Facebook a Clubului Phoenix.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal