BASCHET: Primele mutări la echipa de fete a clubului Phoenix

6
După cel mai bun sezon din istorie, locul cinci în LNBM și calificarea în semifinalele Cupei, doi dintre pilonii echipei, antrenorul principal, portughezul Eugenio Rodrigues, și căpitanul Romina Filip, vor continua la Galați și în sezonul viitor. ”Aşa cum poate multă lume se aştepta, Eugenio Rodrigues a decis să continue proiectul început la Galaţi. De-asemenea, în aceeaşi situaţie se află şi jucătoarea Andreea Romina Filip, componentă a Naţionalei României. Suntem în tratative cu o serie de jucătoare straniere şi românce, cel mai probabil săptămâna viitoare vom anunţa parafarea a încă două transferuri”, a declarat managerul clubului Florin Nini pentru site-ul oficial al clubului. 
”Am decis să aleg continuitatea, prin urmare voi juca şi sezonul următor la Phoenix, echipa care de la an la an a crescut vizibil şi a reuşit să obţină rezultate tot mai bune. Aştept cu nerăbdare întâlnirea cu publicul gălăţean care ne-a susţinut şi a fost mereu alături de noi”, a spus căpitanul Romina Filip pentru site-ul oficial al clubului.  
În aceste zile antrenorul Eugenio Rodrigues pregătește, din postura de selecționer, echipa sub 20 de ani a Portugaliei pentru Campionatele Europene, grupa A programate luna viitoare în Portugalia, în timp ce Romina Filip a participat la un stagiu de pregătire cu echipa națională a României. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal