FOTBAL: Fulgerul Smulți și Gloria Ivești se întâlnesc în finala Cupei

17
După ce s-au aflat campioanele din Liga a IV-a, seniori și juniori, și Liga a V-a, ultima necunoscută în acest final de sezon în fotbalul județean este câștigătoarea fazei județene a Cupei. Echipa care își va trece în palmares actuala ediție a Cupei se va decide în urma finalei de duminică, 26 iunie, de la ora 18.00. În finală se vor întâlni Fulgerul Smulți, vicecampioana județului, și Gloria Ivești, echipa de pe locul șase din Liga a IV-a. Finala se va disputa pe teren neutru, stadionul ”Municipal” din Tecuci.  
Pentru a se califica în finală cele două echipe au trecut de trei tururi. Ambele au intrat în competiție în turul trei, optimi de finală. până în finală Fulgerul Smulți a învins 7-1 Bujorii Târgu Bujor, la Târgu Bujor, apoi a trecut cu 4-1 și 4-1 în sferturi de Victoria Independența, iar în semifinală vicecampionii au jucat cu Avântul Valea Mărului, deținătoarea trofeului. După 2-3 la Valea Mărului, Fulgerul Smulți a obținut calificarea în finală prin victoria 1-0 de pe ”Smulți Arena”.  
Gloria Ivești a început actuala ediție a Cupei chiar pe stadionul unde se va juca finala. În turul trei Gloria a trecut cu 3-2 pe stadionul ”Municipal” din Tecuci de CSȘ Teuci. Apoi, în sferturi a învins 5-3 și 3-1 Muncitorul Ghidigeni, iar în semifinale a trecut de Viitorul Costache Negri după 3-0 la Ivești și 2-2 la Costache Negri. 
Avântul Valea Mărului este deținătoarea trofeului fazei județene a Cupei României. În finala de sezonul trecut vălmărenii au trecut cu 2-0 de Unirea Braniștea într-un joc disputat la Liești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal