FOTBAL: Liga a IV-a, penultima etapă le-a aparținut oaspeților

7
Penultima etapă din Liga a IV-a Galați, cea de a 29-a, le-a aparținut oaspeților. Din cele șapte jocuri disputate echipele vizitatoare au avut câștig de cauză în cinci. Campioana, Avântul Valea Mărului, a jucat în penultima etapă la Galați, cu cei de la Luceafărul Petrolul Schela și s-a impus cu 4-0. Zimbrul Slobozia Conachi a jucat la Drăgănești, cu cei de la Avântul, și s-au impus cu 5-2, Unirea Braniștea a jucat în penultima etapă cu Viitorul Costache Negri, la Costache Negri, și s-a impus cu 3-1, Gloria Ivești a jucat derby-ul etapei pe terenul de la Vânători, cu Avântul, și s-a impus cu 3-0, iar Victoria Independența a trecut cu 1-0 de Juventus Toflea, într-un joc disputat pe terenul ”Comunal” din Brăhășești. 
Victoriile gazdelor din penultima etapă a Ligii a IV-a au fost obținute de Fulgerul Smulți, 3-2 cu CS Școlar Tecuci și Quantum Club Galați 5-1 cu ultima clasată Bujorii Târgu Bujor. Jocul Șoimii Fundeni-Muncitorul Ghidigeni a fost omologat 3-0 pentru oaspeți de Comisia de Competiții AJF Galați după retragerea celor de la Fundeni.   
Avântul Valea Mărului este campioană, pentru al doilea an consecutiv, în Liga a IV-a Galați cu 79 de puncte din 29 de jocuri, fără înfrângere. Fulgerul Smulți este pe locul doi cu 73 de puncte, podiumul este completat de Unirea Braniștea cu 62 de puncte și Muncitorul Ghidigeni cu 61 de puncte. 
Etapa a 30-a, ultima, programează jocurile: 
CS Școlar Tecuci-Luceafărul Petrolul Schela
Avântul Valea Mărului-Quantum Club Galați 
Bujorii Târgu Bujor-Avântul Drăgănești
Zimbrul Slobozia Conachi-Viitorul Costache Negri
Muncitorul Ghidigeni-Avântul Vânători
Gloria Ivești-Juventus Toflea
Victoria Independența-Fulgerul Smulți.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal