FOTBAL: Quantum Club Galați campioană în Liga a IV-a juniori

11
Chiar dacă echipa de seniori nu traversează o perioadă prea bună în Liga a IV-a seniori, juniorii singurului club gălățean din fotbalul județean sunt, de etape bune, campioni în Liga a IV-a juniori. Cu două etape înainte de finalul sezonului Juniorii de la Quantum conduce în Liga a IV-a juniori cu 75 de puncte din 28 de jocuri, 25 de victorii, 3 înfrângeri, 133 goluri marcate-35 încasate. În etapa a 28-a din Liga a IV-a juniori Quantum Club a câștigat cu 6-4 jocul de la Slobozia Conachi, cu Zimbrul. Ca urmare a titlului câștigat Quantum Club Galați va participa la etapa interjudețeană a campionatului juniorilor A1.
Celelalte rezultate din etapa a 28-a: 
Avântul Valea Mărului-CSȘ Tecuci 2-0 
Unirea Braniștea-Avântul Drăgănești 9-2 
Victoria Independența-Avântul Vânători 0-2. 
La fel ca în Liga a IV-a seniori patru, jumătate!, dintre jocuri au fost omologate cu 3-0. Juventus Toflea a câștigat cu 3-0 prin neprezentarea celor de la Fulgerul Smulți, Muncitorul Ghidigeni a profitat de neprezemntarea celor de la Viitorul Costache Negri, Bujorii Târgu Bujor și-a trecut în cont prima victorie din acest sezon după neprezentarea celor de la Luceafărul petrolul Schela, iar Gloria Ivești și-a trecut în cont trei puncte în dauna celor de la Șoimii Fundeni, echipă retrasă de ma multe etape din campionat. 
Cu două etape înainte de final Quantum Club are 15 puncte avans față de echipa de pe locul doi Muncitorul Ghidigeni, 60 de puncte. Podiumul este completat de CSȘ Tecuci 59 de puncte și Avântul Vânători cu 56 de puncte. 
În etapa a 28-a, penultima, 4-5 iunie, sunt programate jocurile:
Fulgerul Smulți-CSȘ Tecuci
Luceafărul Petrolul Schela-Avântul Valea Mărului
Quantum Club Galați-Bujorii Târgu Bujor
Avântul Drăgănești-Zimbrul Slobozia Conachi
Viitorul Costache Negri-Unirea Braniștea
Avântul Vânători-Gloria Ivești
Juventus Toflea-Victoria Independența.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal