FOTBAL: Quantum Club Galați duce mai departe numele fotbalului gălățean!

53
Singura echipă din municipiul Galați care activează în Liga a IV-a juniori este și campioana județului. Cu două etape înainte de finalul sezonului, la jocul cu Bujorii Târgu Bujor câștigat cu 11-0 de Quantum, gălățenii au fost premiați de Asociația Județeană de Fotbal Galați pentru titlul obținut/  

Lotul campioanei județene 2015-2016: Cujba Cezar, Obreja Mihăiță Daniel, Tacu George-portari; Grosu Ionică, Ilie Eduard Dragoș, Ivan Lucian Titus, Mirel Lupea, Pastia Cristi, Seceleanu Daniel, Tuluș Andrei, Iliescu  Daniel, Vintilă Vlad, Ivașcu Cosmin, Tirtira Andrei, Călin Andrei, Hurduc Sorin, Sima Claudiu Dorin , Lungu Vlăduț, Panciu Marius. Antrenor: Iulian Drăguș. 

Din lotul de mai sus antrenorul Iulian Drăguș a avut și câțiva jucători care s-au evidențiat: ”Din remarcați aș putea să spun: căpitanul Ilie Eduard, dar și jucătorii  Seceleanu Daniel și Tulus Andrei”

Ca urmare a câștigării Ligii a IV-a juniori, Quantum Club Galați va reprezenta județul în etapa interjudețeană a Campionatului Juniorilor A1. În competiția rezervată campioanelor județene din Liga a IV-a juniori Quantum Club vrea să treacă de faza zonală: ”Ca și obiectiv este accederea în faza zonală, iar acolo să reprezentăm cu succes orașul Galați, chiar să atacăm faza finală”, a spus antrenorul Iulian Drăguș, iar despre obiectivul pe termen lung al grupării gălățene antremorul Iulian Drăguș a spus: ”Pe viitor atragerea tinerilor către sport și către performanță este unul dintre obiective, dar și susținerea fotbalului gălățean pe plan local”. 
Antrenorul Iulian Drăguș ne-a mai spus că nu ar fi reușit această performanță fără secundul Laurențiu Marcu și președintele Iulian Oprea: ”Țin să menționez că din staff-ul tehnic a mai făcut parte și Laurențiu Marcu fără ajutorul lui nu puteam să facem să fie totul asa de ușor. Și nu în ultimul rând vreau să îi mulțumesc lui Iulian Oprea, președintele clubului,. el face sacrificii mari pentru menținerea clubului”, a încheiat Iulian Drăguș.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal