FOTBAL: Victorie 11-0 pentru Quantum Club Galați în penultima etapă din Liga a IV-a juniori

13
În deschiderea meciurilor din Liga a IV-a Galați s-au disputat jocurile din etapa a 29-a, penultima, din aceeași ligă, varianta pentru juniori. Pe stadionul ”Siderurgistul” din Galați, Quantum Club Galați, câștigătoarea ligii juniorilor a încheiat jocurile de pe teren propriu cu o victorie 11-0 cu cei de la Bujorii Târgu Bujor. La jocul de sâmbătă juniorii de la Quantum Club au fost premiați de AJF Galați pentru titlul obținut. Deși au câștigat la un scor categoric 11-0, acesta nu este scorul campionatului în Liga a IV-a juniori. Scorul campionatul este deținut de cei de la CSȘ Tecuci după victoria 15-0 din etapa a III-a de pe teren propriu cu Viitorul Costache Negri. 
În celelalte jocuri din penultima etapă a sezonului s-au înregistrat rezultatele: Fulgerul Smulți-CS Școlar Tecuci 1-0, Luceafărul Petrolul Schela-Avântul Valea Mărului 1-1, Avântul Drăgănești-Zimbrul Slobozia Conachi 3-3, Viitorul Costache Negri-Unirea Braniștea 3-3, Avântul Vânători-Gloria Ivești 3-1, Juventus Toflea-Victoria Independența 7-2, rezultatul jocului Șoimii Fundeni-Muncitorul Ghidigeni a fost omologat 0-3 de Comisia de Competiții AJF Galați după retragerea echipei din Fundeni.  
Cu o etapă înainte de final Quantum Club Galați este campioana în Liga a IV-a juniori. Echipa gălățeană conduce cu 78 de puncte din  29 de jocuri, 26 de victorii, 3 înfrângeri, golaveraj 144-35. Pe locul doi în liga juniorilor va încheia Muncitorul Ghidigeni, ”muncitorii” au acumulat în 29 de jocuri 63 de puncte. În ultima etapă se va stabili echipa ce va încheia pe locul trei. Înaintea ultimei etape CSȘ Tecuci și Avântul Vânători se află la egalitate cu câte 59 de puncte. 
Etapa a 30-a, ultima, programează jocurile: 
CS Școlar Tecuci-Luceafărul Petrolul Schela
Avântul Valea Mărului-Quantum Club Galați 
Bujorii Târgu Bujor-Avântul Drăgănești
Zimbrul Slobozia Conachi-Viitorul Costache Negri
Muncitorul Ghidigeni-Avântul Vânători
Gloria Ivești-Juventus Toflea
Victoria Independența-Fulgerul Smulți.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal