MINIFOTBAL: Frontiera joacă în Grupa C la Turneul Final al Cupei

4
Între 10 și 12 iunie, la Bistrița, se va disputa Turneul Final al Cupei României la minifotbal, ediția a șaptea. La competiție vor participa 64 de echipe, împărțite în 16 grupe, iar Galațiul va fi reprezentat de echipa Frontiera. În urma tragerii la sorți efectuate de Federația de Minifotbal din România, Frontiera va juca în Grupa C a competiției de la Bistrița alături de echipele: FC Cristur Hunedoara, Inter Conti Suceava și Independentul Darabani-Botoșani. Ședința tehnică a turneului va avea loc joi, 9 iunie, de la ora 19.00, iar jocurile vor debuta vineri, 10 iunie. 
La ediția precedentă a Turneului Final al Cupei, Galațiul a fost reprezentat de două echipe, Frontiera și Ajax. Frontiera  a jucat în grupa I la competiția disputată la Piatra Neamț și a încheiat grupa pe locul 3. Rezultatele înregistrate au fost: 2-3 cu Euro GSM Cluj, 4-5, după loviturile de departajare, cu FC Premiere Arad, la finalul timpului regulamentar scorul era 2-2, și 3-0, la masa verde, cu Mega Unicat Pan Piatra Neamț. Frontiera a încheiat grupa pe locul 3 cu 4 puncte, o victorie, o remiză, o înfrângere, golaveraj 7-5. 
Cealaltă echipă gălățeană din turneu Ajax, a încheiat competiția de la Piaitra Neamț în sferturi. Ajax a câștigat grupa în care a evoluat, cu două victorii și o înfrângere. Chiar în meciul de debut al grupei Ajax a pierdut 4-5 cu Maracana Bield Timișoara. Apoi au venit victoriile 3-0 cu Cosntanța 2 și 7-6 cu Fenix Juventus Slobozia. În 16-imi Ajax a trecut de Euro GSM Cluj cu 2-0 și au obținut calificarea în optimi, unde au trecut de Cariocas Sibiu cu 3-1.  În sferturi, top 8, Ajax a jucat cu câștigătoarea ultimelor două ediții ale Cupei, Consiliul Județean Buzău. Deținătoarea trofeului s-a impus cu 8-3, într-un meci disputat la Roman, iar Ajax a încheiat Cupa în primele 8 echipe.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal