FOTBAL: FC Universitatea are nevoie de sprijin financiar pentru un nou sezon în Liga I

7
Ediția 111 a emisiunii Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, i-a avut invitați pe reprezentanții echipei feminine de fotbal Universitatea Galați: antrenorii Gabriel Călinescu și Gabriel Caracaș și căpitanul Alexandra Ivan. Cei trei au vorbit despre primul sezon de existență al echipei gălățene în liga secundă, Liga I, a fotbalului feminin din România: ”Pentru primul sezon a fost o surpriză să termină pe locul șase din nouă echipe câte am fost în serie. Ne-am bucurat că am depășit echipe precum cele din Bacău, Alexandria, echipe care sunt sprijinite financiar. Asta ne-a făcut să ne gândim că putem și mai mult, de aceea tindem să credem că în sezonul viitor putem să obținem un loc în primele trei”, a spus antrenorul Gabriel Caracaș. 
Însă, pentru a obține mai mult în sezonul următor echipa gălățeană are nevoie de sprijin financiar, în special pentru a organiza meciurile de pe teren propriu: ”Pentru sezonul următor avem nevoie de bani pentru meciurile de pe teren propriu. Federația Română de Fotbal ne oferă fonduri doar pentru deplasări. Ne decontează transportul. La jocurile de pe teren propriu noi trebuie să suportăm toate cheltuielile legate de organizarea meciului, baremul de arbitraj și eventual o masă pentru fete. Momentan nu avem nici un sponsor. Peste tot unde am fost, la diferite firme, am fost refuzați pe motiv că Primăria de ce nu vă ajută”, a spus antrenorul și președintele Gabriel Călinescu. 
FC Universitatea Galați a încheiat sezonul de debut în fotbalul feminin românesc pe locul șase în Seria I, din Liga I, cu 17 puncte din 16 jocuri, linia de clasament fiind: cinci victorii, două remize, nouă înfrângeri, 25 de goluri marcate-46 încasate. În Cupa României, Universitatea s-a oprit în turul secund fiind eliminată de Selena Constanța, după ce în turul în turul inaugural al Cupei gălățencele au trecut de Măgura Bacău.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal