FOTBAL: Liga a V-a s-a încheiat cu o etapă a neprezentărilor

6
Mălina Smârdan câștigătoarea Ligii a V-a, foto AJF Galați 
Etapa a 30-a, ultima, din Liga a V-a, a semănat izbitor cu ultima rundă din primul eșalon fotbalistic al județului, Liga a IV-a. Pe lângă jocurile anunțate inițial că nu se vor disputa, Voința Cișmele-Voința Șivița și Victoria Băleni-Foresta Șendreni, din cauza retragerii celor de la Șivița și Băleni, alte cinci jocuri ale etapei au fost omologate cu scoruri de neprezentare. Tineretul Negrilești nu s-a prezentat la jocul de la Grivița cu Zorile, Voința Cudalbi nu a mai făcut deplasarea la Piscu pentru jocul cu Siretul, Avântul Matca nu s-a mai deplasat pentru jocul de la Vlădești cu Prutul, iar jocurile Siretul Nămoloasa-Agorjor Jorăști și Inter Tudor Vladimirescu-Mălina Smârdan au fost omologate de Comisia de Competiții AJF Galați cu victoriile echipelor din Jorăști și Tudor Vladimirescu.  
În singurul joc ”normal” al etapei vicecampioana Ligii a V-a, Flacăra Pechea a câștigat cu 2-1, după ce la pauză scorul era 0-0, jocul de la Cosmești cu cei de la Unirea.  
Mălina Smârdan este campioana din Liga a V-a, echipa din Smârdan a câștigat actualul sezon din Liga a V-a cu 73 de puncte din 30 de jocuri, Flacăra Pechea a încheiat pe locul doi cu 68 de puncte, Inter Tudor Vladimirescu a terminat pe locul trei cu 65 de puncte, Siretul Piscu a ocupat locul patru la finalul sezonului cu 62 de puncte același număr de puncte ca echipa de pe locul cinci, Foresta Șendreni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal