FOTBAL: Viorel Tănase: ”Ținând cont de cum am început sezonul, am terminat pe un loc meritoriu”

25

Antrenorul de la Metalosport, Viorel Tănase, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre parcursul din ultimele etape a singurei reprezentante a Galațiului în primele trei eșaloane fotbalistice din România: ”Am avut un final de sezon bun ținând cont că nu am pierdut nici un meci și am adunat șapte puncte din două victorii și o remiză. Per total cred că puteam face mai mult din punct de vedere al rezultatelor și al liniei de clasament. Am avut fluctuații în evoluții iar asta ne-a costat puncte. Ținând cont de cum am început sezonul, cu ce greutăți, am terminat pe un loc meritoriu”, a spus principalul de la Metalosport.  

Tehnicianul gălățean a mai spus la Lider Sportiv că pregătirile au fost începute târziu: ”Știam la ce ne înhămam, ne-am strâns în cu 7 zile înainte de startul sezonului, am făcut 16 transferuri, din vechiul lot rămăseseră 6-7 jucători. În perioada competițională am făcut și pregătirea fizică și omogenizarea grupului. În loc de jocuri de pregătire am avut jocuri oficiale, am riscat, dar până la urmă după două etape am început să câștigăm”, a încheiat Viorel Tănase. 

Altfel, Metalosport a încheiat seria I din Liga a III-a pe locul cinci cu 45 de puncte din 26 de jocuri, 13 victorii, 6 remize, 7 înfrângeri, 47 goluri marcate-24 încasate.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal