FOTBAL: Duel studențesc în prima etapă din Liga I pentru fetele de la FC Universitatea

10

Federația  Română de Fotbal a stabilit programul după care se vor disputa meciurile din noul sezon din Liga I feminin. În seria I, în care vor evolua și fetele de la Universitatea vor evolua opt echipe: Universitatea Galați, Universitatea Alexandria, Măgura Bacău, Viitorul Reghin, CSM Pașcani, Selena Constanța, Real 2 Craiova și una din echipele din Râmnicu Sărat sau Bechieru. 

Gălățencele de la Universitatea vor debuta în noul sezon din Liga I în deplasare, la Alexandria, Teleorman, pe terenul celeilalte echipe cu denumirea Universitatea, duminică, 11 septembrie. Pe teren propriu FC Universitatea Galați va juca primul meci în etapa următoarea, a II-a, cu echipa secundă a celor de la Real Craiova, 25 septembrie. Programul echipei gălățene în tur continuă astfel: etapa a III-a: 2 octombrie, Selena Constanța-FC Universitatea; etapa a IV-a, 9 octombrie, FC Universitatea- Râmnicu Sărat sau Bechieru; etapa a V-a, 16 octombrie, CSM Pașcani-FC Universitatea; etapa a VI-a, 23 octombrie, Viitorul Reghin-FC Universitatea; etapa a VII-a, 30 octombrie, FC Universitatea-Măgura Bacău.

Sezonul 2016-2017 va fi al doilea de existență pentru FC Universitatea Galați în fotbalul feminin din România. Precedentul sezon al Ligii I de fotbal, primul din istoria tânărului club gălățean, a fost încheiat de FC Universitatea pe locul șase.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal