FUTSAL: Clubul United organizează, vineri și sâmbătă, o nouă ediție a Memorialului ”Nicolae Rainea”

2
După triumful de la ”Cupa Iașiului”, United va susține, la finalul săptămânii,  un nou turneu de pregătire. Vineri, 18 și sâmbătă, 19 august, la Galați, Sala Sporturilor ”Dunărea”, clubul gălățean va organiza a doua ediție a Memorialului ”Nicolae Rainea”. 
La ediția din acest an a competiției, organizată în memoria fostului mare arbitru Nicolae Rainea, vor participa patru echipe: Grand Pro Varna, campioana Bulgariei, echipă angrenată în preliminariile UEFA Futsal Cup, CSM Poli (CSMS) Iași și Dunărea Călărași, două echipe ce au jucat sezonul trecut în play-off-ul Ligii I, și United Galați, organizatorii turneului. 
Vineri sunt programate primele jocuri din turneu, semifinalele. De la ora 17.00, United va juca cu bulgarii de la Grand Pro Varna, iar de la ora 19.00, este programată cealaltă semifinală Dunărea Călărași-Poli Iași. Sâmbătă, de la ora 10.00, se va juca finala mică, între cele două învinse din prima zi, iar de la ora 12.00, vor juca învingătoarele de vineri în finală.   

Precedenta ediție a Memorialului ”Nicolae Rainea” (Cupa Dunării-Nicolae Rainea) a fost câștigată de United, după ce echipa lui David Asandei a încheiat turneul fără înfrângere înregistrând rezultatele: 3-2 cu Progresul Chișinău, Republica Moldova, 4-3 cu CSMS Iași și 6-1 cu Grand Pro Varna, Bulgaria.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal