FUTSAL: United a câștigat ”Cupa Iașiului”

4
Timp de două zile la Iași, în Sala Polivalentă, s-a disputat o nouă ediție a turneului internațional ”Cupa Iașiului” cu participarea echipelor: United Galați, ACS (FK) Odorheiu Secuiesc, Classic Chișinău, campioana Republicii Moldova, echipă angrenată în preliminariile UEFA Futsal Cup, și CSM (CSMS) Politehnica Iași. 
În prima zi a competiției, semifinalele, gălățenii de la United au jucat cu gazdele de la Poli Iași și s-au impus cu 16-15, după executarea loviturilor de departajare. La finalul timpului regulamentar scorul era egal 4-4, asta după ce United a revenit de la 0-3 și 3-4. Golurile gălățene au fost marcate de Andrian Lașcu (trei) și Viorel Cojoc. 
În cea de a doua zi United a jucat finala competiției cu cealaltă învingătoare din prima zi, Classic Chișinău. Echipa pregătită de David Asandei a câștigat finala cu  6-2, golurile gălățenilor fiind marcate de Ovidiu Tudose (două), Andrei Crăciun, Emanuel Moldoveanu, Constantin Burbujel și Andrei Apostol. La finalul competiției organizatorii au oferit și două premii individuale, cel ami bun jucător al turneului a fost ales Ovidiu Tudose, de la United. 
Pentru United urmează un nou turneu de pregătire. Vineri, 19 august și sâmbătă, 20 august, la Galați, se va disputa o nouă ediție a Cupei ”Nicolae Rainea”, competiție la care vor participa: Dunărea Călărași, Poli Iași și Grand Pro Varna, Bulgaria, o altă echipă angrenată în preliminariile UEFA Futsal Cup.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal