FUTSAL: Memorialul ”Nicolae Rainea” a fost câștigat de United

10
După succesul de la ”Cupa Iașului”, echipa gălățeană de futsal United și trece în palmares al doilea turneu de pregătire al verii ”Memorialul Nicolae Rainea”. În finala turneului organizat în memoria fostului mare arbitru internațional Nicolae Rainea, United a jucat cu Dunărea Călărași și s-a impus cu 5-4, după executarea loviturilor de departajare.
United a marcat prima, cu patru minute înainte de finalul primei reprize, prin Emanuel Moldoveanu, acesta fiind și scorul primei părți. În partea secundă gălățenii s-au desprins la 2-0 prin golul lui Constantin Burdujel. Oaspeții au redus din handicap, 2-1, dar Emanuel Moldoveanu a marcat rapid pentru 3-1 din lovitură de pedeapsă. În finalul jocului cei de la Dunărea au reveni și au egalat cu două goluri marcate într-un interval de un minut și astfel câștigătoarea din acest an a Memorialului ”Nicolae Rainea” s-a decis după executarea loviturilor de departajare. 
Dunărea Călărași a deschis seria loviturilor de departajare cu o bară, Emanuel Moldoveanu a readus United în avantaj, Călărașiul a egalat din nou, Adrian Lașcu a marcat pentru 5-4, iar următoarea lovitură de departajare a Dunării a fost apărată de portarul de la United, Wellington astfel United a câștigat pentru a doua oară consecutiv Memorialul ”Nicolae Rainea”. 
Pentru United au jucat: Wellington Silva, Ionuț Pădurariu-Viorel Cojoc, Andrei Apostol, Andrei Crăciun, Emanuel Moldoveanu-Ovidiu Tudose, Constantin Burdujel, Octavian Cireș, Adrian Lașcu. Antrenori: David Asandei și Alexandru Tănăsilă.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal