HOCHEI: Dunărea și-a aflat programul din Campionatul Național

8
Federația Română de Hochei a publicat programul după care se vor desfășura meciurile din ediția 2016-2017 din Campionatul Național de Seniori (CNS). La fel ca în sezonul trecut se vor juca două tururi și două re-tururi, în primul tur și primul retur fiind programate meciuri duble.   
Dunărea va juca prima dublă din acest sezon la Galați, marți și miercuri, 20-21 septembrie, cu cei de la Steaua București, în etapa a II-a. Dubla din prima etapă, cu Sportul Studențesc fiind amânată pentru 16-17 decembrie, tot la Galați. În etapa a III-a Dunărea va juca la Galați două meciuri cu cei de la Progym Gheorgheni, marți și miercuri, 27-28 septembrie. Prima deplasare din acest sezon, din Campionatul Național de Seniori, va fi făcută de cei de la Dunărea pe terenul ”lupilor” de la Corona Brașov, 30 septembrie-1 octombrie, meciul din 30 septembrie, contând și pentru Liga Mol. Primul tur din CNS va fi încheiat de Dunărea pe teren propriu cu cei de la Sport Club Miercurea Ciuc, 18-19 octombrie, meciul din 18 octombrie, contând și pentru Liga Mol. 
Returul I va fi început de Dunărea cu o dublă cu cei de la Sportul Studențesc, 15-16 octombrie, la Galați, după care va continua astfel: 1-2 noiembrie, Steaua București-Dunărea, la Brașov; 11-12 noiembrie, Progym Gheorgheni-Dunărea; 17-18 noiembrie,. Sport Club Miercurea Ciuc-Dunărea, 21-22 noiembrie, Dunărea-Corona Brașov, toate cele patru meciuri vor conta și pentru Liga Mol. 
Turul II va fi început de Dunărea pe teren propriu cu cei de la Steaua București, 8 decembrie, iar programul continuă astfel: 7 ianuarie 2017 Dunărea-Progym; 14 ianuarie, Corona Brașov-Dunărea; 17 ianuarie, Dunărea-Sport Club Miercurea Ciuc; 28 ianuarie, Sportul Studențesc-Dunărea. A doua zi, 29 ianuarie, Dunărea va juca primul meci din returul II tot cu cei de la Sportul Studențesc. Programul înn returul II continuă astfel: 4 februarie, Steaua-Dunărea, la Brașov; 18 februarie, Progym Gheorgheni-Dunărea; 25 februarie, Dunărea-Corona Brașov; 4 martie, Sport Club Miercurea Ciuc-Dunărea. La finalul sezonului regulat primele patru clasate vor juca în play-off, după sistemul din edițiile precedente.

Rămâne de văzut ce soluție se va găsi în cazul mai multor meciuri care se suprapun. Un exemplu ar fi la 15 octombrie, Dunărea are programate două meciuri, unul în Liga Mol cu MAC Budapesta și unul în Campionatul Național de Seniori cu cei de la Sportul Studențesc București, ambele la Galați, sau la 11 noiembrie, Dunărea are programat meci la Galați în Liga MOL cu DVTK Miskolc cât și în Campionatul Național de Seniori, la Gheorgheni, cu Progym.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal